Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

99 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, 1.613 συνολικά και 59 νεκροί

Την ίδια ώρα αυξάνεται και η λίστα των νεκρών, με τις υγειονομικές Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή

Αυξάνεται συνεχώς η λίστα του θανάτου στην Ελλάδα, με 59 νεκρούς -πλέον- από τον φονικό ιό. Στα 99 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. 92 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τι λέει ο Τσιόδρας για τον ιό και τα ζώα.

Κάθε μέρα ανακοινώνονται πλέον νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς ο φονικός ιός εξαπλώνεται παρά τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Βεβαίως τα μέτρα αυτά θα “φανούν” αρκετά μετά από όταν πάρθηκαν, συνεπώς όλοι ελπίζουν πως ο κορονοϊός θα “εμποδιστεί” ώστε να μην ζήσουμε καταστάσεις όπως η Ιταλία ή η Ισπανία.

Την ίδια ώρα αυξάνεται και η λίστα των νεκρών, με τις υγειονομικές Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι είναι. Όταν τα "κρύβεις" τη μια μέρα, θα σου σκάσουν την επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News