Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Τζαμτζής για 78χρονη που πέθανε: «Το κρούσμα ήταν ορφανό»

Αυτό δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής

"Δυστυχώς έχουμε τον πρώτο θάνατο. Η 78χρονη γυναίκα, το πέμπτο κρούσμα στην Φουστανη, απεβίωσε. Το κρούσμα ήταν ορφανό και είχε έλθει στην Φουστανη τον τελευταίο καιρό". Αυτό δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής.

19 σχόλια:

  1. Ντροπή που τρομάζετε τον κόσμο, η γυναίκα είχε τροχαίο και εγκεφαλικό γιατί δεν το λέτε στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ επειδη ειχε αυτα που λες αποκλειει την περιπτωση του ιου;

      Διαγραφή
  2. γιατί αν δεν σε τρομάξουν εσύ θα είσαι χαλαρός και θα χάσεις κάποιον δικό σου ίσως...Κάποιοι μόνο με φόβο συμμαζεύονται.Φαντάρος δεν πήγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι της ομάδας διαχείρισης κρίσης;
      Φαντάρος έγινες τόσο έξυπνος; Κατάλαβα.
      Το ανώτατο σχολείο που φοίτησες ε;

      Διαγραφή
  3. Ήταν όμως θετική, αυτό μην το ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πέθανε από εγκεφαλικό. Ούτε αυτό να το ξεχνάμε

      Διαγραφή
    2. ο κορονοιος εχεις σαν αποτελεσμα και το εγκεφαλικο

      Διαγραφή
    3. Οι γιατροί δεν έδωσαν σαν αιτία θανάτου τον υιό αλλά φυσικά εσείς εδώ ξέρετε καλύτερα από τους γιατρούς

      Διαγραφή
  4. Ειδαμε ποσο τρομαζουν και οι υπολοιποι που λες.
    Δεν είναι θεμα αν εχει παει καποιος φαντάρος για να μαθει να συμαζευετε δλδ οι γυναικες που δεν εχουν παει σημαινει κατι αυτό οτι δεν το ξερουν ακομα και η δικια σου.
    Να μαθατε να σεβεστε τους ανθρώπους τους οποιους θα μπορουσε ο καθενας να βρίσκεται στην θεση σου.
    με ψευδεις είδησης και παραφουσκωμένα γεγονότα δεν συμμαζεύονται αγανακτουν οι κατοικοι του χωριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειδικά κάποιες γυναίκες αδερφέ, δεν συμμαζεύονται με τίποτε!
    Ειδικά όσες έχουν μάθει στο σούρτα φέρτα κοντεύουν να αυτοκτονήσουν μέσα στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν να περιγράφεις την πεθερά μου...χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ενώ οι άντρες τι να σου πω. Συστημστικά πηγαίνουν σε κάποια συγκεκριμένα καφενεία κατά ομάδες....κάθε βράδυ οι ίδιοι ανεγκέφαλοι....αλλά και η αστυνομία αναρωτιέμαι τι κάνει....

      Διαγραφή
  6. Θα μας πείτε τελικά τι είχε η εκλιπούσα? Κορονοϊο? ατύχημα? Εγκεφαλικό? Σπασμένη λεκάνη? Υποκείμενα και χρονια προβλήματα??? Επίσης θα πρέπει να μας πείτε πόσες μέρες ήταν άριστος το πρώτο κρούσμα και δεν πήγαινε στο γιατρο? και γιατί αφού τα οικογενειακά του πρόσωπα ήξεραν ότι είχαν άρρωστο άνθρωπο σπίτι αυτοί συνέχιζαν να κόβουν βόλτες δεξιά και αριστερά εν μέσω πανδημίας? Όλα αυτά κυρίες και κύριοι ε αν επιβεβαιωθούν διώκονται ποινικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσεις που το ξερετε οτι κοβαν βολτες?και μη μου πειτε αφου το λενε ολοι.γιατι αν δε το ξερετε και το λετε αυτο διωκεται ηθικα

      Διαγραφή
    2. 3.40δε σημαίνει ότι έχουν εκλείψει οι άλλες ασθένειες.που να φανταστεί ο άνθρωπος εδώ πάνω κτηνοτρόφος ένας και μοναδικός στο νομό.ποιος να το πίστευε.και σίγουρα δεν έκανε βόλτες.ειχε κουράγιο να περιφέρεται με τόσο πυρετό? Ακόμη ψάχνουν πού κολλησε ο καημενος

      Διαγραφή
  7. σταματειστε τιs ειρωνειεs και τα κουτσομπολια (γιατι σε αυτο ειστε πολυ καλοι) και δεστε τι γινεται τωρα δεν εχει σημασια ξερετε απο τι πεθανε η γυναικα σημασια εχει οτι βγηκε θετικη αυτο σημαινει οτι πρεπει να μεριμνησουν για τουs οικειουs τηs τιs αμεσεs επαφεs τουs και κατα επεκταση το χωριο μη ριχνετε ευθυνεs ολοι μπορουμε να ερθουμε σε αυτη τη θεση πιστεψτε με μεινετε σπιτι για να σωθειτε εσειs και οι γυρω σαs ειδατε πυρετο βηχα η οτι αλλο ανησυχητικο επικοινωνηστε με τουs ειδικουs(γιατι ολοι ειδικοι εχετε γινει) η κατασταση ει ναι σοβαρη και δεν στιγματιζουμε κανενα σοβαρευτειτε επιτελουs καθηστε σπιτι σκεφτειτε τι εχει αξια τελικα αναθεωρειστε ψαξτε τη ψυχη σαs ασχοληθειτε με πραγματα που δεν ειχατε χρονο να το κανετε επικοινωνειστε με τουs δικουs σαs καποιοι παλευουν στα νοσοκομεια για να ειστε εσειs καλα και πιστεψτε με ειναι τραγικο δεν θελω να σαs τρομοκρατησω θελω να σαs προειδοποιησω βοηθειστε μαs για να σαs βοηθησουμε αs προστατεψουμε τον τοπο μαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πριν απο πολυ λιγο αναρτησα σχολιο αλλα δεν το βλεπω τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..ειρηνικός πόλεμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News