Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Κι άλλο θετικό κρούσμα στη Φούστανη - 48χρονος από τη Θεσσαλονίκη

Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους νοσούντες περαστικά και γρήγορη ανάρρωση

Άλλο ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού προέκυψε από την ιχνιλάτηση στη Φούστανη. Πρόκειται για 48χρονο από το οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης 78χρονης που έχασε τη ζωή. Ο άνδρας εντοπίστηκε θετικός και παραμένει σε καραντίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι τόσο η άτυχη 78χρονη όσο και ο 48χρονος είναι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ήρθαν στο χωριό λίγο καιρό πριν και αφότου ξεκίνησαν τα πρώτα μέτρα αντιμετώπισης της μεγάλης υγειονομικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας.

Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους νοσούντες περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

25 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία αν και θετική στον κορωνοϊό, από άλλο λόγο πέθανε. Προσέξτε πολύ καλά τι λέτε και τι γράφετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΣΧΕΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Μηνύσεις θα γίνουν σίγουρα να είσαι σίγουρος/η. Πρόσεχε γιατί ανήκω στο στενό περιβάλλον της εκλιπούσης και δεν γράφω ότι μου έρχεται όπως κάνουν πολλοί εδώ και μέρες!

      Διαγραφή
    3. ρε ανθρωπε 11.22 μας ζαλισες με με απο τι πεθανε η κυρια, βγες στα καναλια και κανε μυνηση.

      Διαγραφή
    4. ποιον θα κανεις μηνυση τον Τζαμτζη το κρατος το νοσοκαμειο, σιγα μη κανεις και τον Μητσοτακη, αντε σεβομαι τον πονο σας αλλα ξεφευγετε.

      Διαγραφή
    5. "Μηνυσεις θα γίνουν σίγουρα" τρόμαξες το πανελλήνιο.

      Διαγραφή
    6. 12:04 όταν η πολιτεία ανακοινώνει ένα θάνατο συμπληρώνει και δίπλα την κατάσταση του ασθενούς η οποία είναι συνηθως ότι ο ασθενείς είχε κ υποκείμενα νοσήματα, ξέρεις τι σημαίνει αυτο; ότι ο εκλιπών χτυπημένος από τον ιο covid19 και σε συνδυασμό με τα υποκείμενα νοσήματα που είχε δεν άντεξε και έφυγε, εξού και η οδηγία ότι τα ατομα με υποκείμενα νοσήματα ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Δεν σας ζητάω να το καταλάβατε γιατί οι όροι είναι δύσκολοι κ θα πρεπει να εχει καποιος ιατρικές γνώσεις για να εμπεδώσει μια τέτοια κατάσταση. Ο μόνος τρόπος για να σας το εξηγήσω και να το καταλάβετε είναι κάτι που ακούμε πολύ συχνά για ασθενείς που ενώ βρίσκονται στο νοσοκομείο για κάποιο πρόβλημα υγείας "κολλάνε " κάποιο μικρόβιο που α έναν υγιεί άνθρωπο δεν είναι θανατηφόρο αλλά σ έναν ασθενή με βεβαρημένο ιστορικό υγείας είναι θανατηφόρο, όχι πάντα αλλά είναι .

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΆΝΤΕ ΜΠΉΚΕ ΜΈΣΑ ΜΑΣ Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΠΆΜΕ!!! ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΊΑ,ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!! ΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΟΊ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΆΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ,ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ,ΕΓΚΕΦΑΛΙΟ Κ.Α. ΤΙ ΜΑΛΑΚΊΕΣ ΛΈΤΕ ΤΌΣΕς ΜΈΡΕΣ?? Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΘΕΊ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ! ΤΏΡΑ ΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΆΛΕΣΕ Ο ΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ, ΟΛΟΙ ΓΊΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟΊ ΞΑΦΝΙΚΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γύρισαν όλοι οι πρωτευουσιάνοι στα χωριά για να μας πεθάνουν όλους!!! Και επιτέλους οι αρχές πρέπει να δώσουν κάποιες απαντήσεις. Από πού κόλλησε το πρώτο κρούσμα στην Φουστανης? Είναι αλήθεια ότι το πρώτο κρούσμα της φουστανης έχει σχέση με το κρούσμα στο Μαυροβούνι? Εδώ έχουμε θανάτους κύριοι και κυρίες κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή εάν κάποιος έχει , καρδιά, άσθμα, σάκχαρο , εγκεφαλικό και έχει τροχαίο και πεθάνει θα πούνε ότι δεν σκοτώθηκε από το τροχαίο αλλά πέθανε από επειδή είχε καρδιά , εγκεφαλικό κτλ.Η αιτία θανάτου είναι αυτή από την οποία σου προκαλεί το θάνατο εκείνη την στιγμή.Αφηστε τις διαγνώσεις στους γιατρούς και τους ιατροδικαστές κ οι υπόλοιποι μην αναπαράγετε ανοησίες κ θεωρίες περί συνομωσίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. σωστα τα λεσ φιλε

      Διαγραφή
    3. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες!!! Απλά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο ιός είναι στης περισσότερες των περιπτώσεων με ιατρικό ιστορικό προκαλεί θάνατο! Και δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας η γιατρός για να έχεις γνώμη! Μυαλό χρειάζεται να έχεις για να τηρείς του κανόνες....

      Διαγραφή
  6. Δεν παίζει κανέναν ρόλο απ ότι τι πέθανε το θεμα είναι ότι είχε κορονοιο το οποίο μεταδίδεται έλεος βασικά πράγματα, όπως και το μετέδωσε στον 48ο χρόνο όλοι πεθαίνουν επειδή τους αφήνει η καρδιά κτλ αλλά η αφορμή είναι ο κορονοιος ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε βρε έχετε χεστει όλοι βγείτε όλοι καμία βόλτα και κλείστε την τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλα ατομα απο το χωριο εχουν κανει τεστ μεχρι στιγμης ευχομαστε να μεινει το κακο εδω και οχι αλλα θυματα.Μεινετε ψυχραιμοι εχουμε μερες μπροστα μας και προσοχη στα μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι δεν κανει ολο το χωριο τεστ να τελειωνουμε? Δεν ειμαστε 400οπως λενε ουτε οι μισοι δεν ειμαστε. Να κάτσουν σε καραντινα οσοι είναι θετικοι οχι ολοι μας. Που θα βεουμε εμεις χρηματα να περάσουμε το σκέφτηκε αραγε η αρχη του χωριου που μας έθεσε σε κινδυνο? Αυτη ειναι η εκτίμηση στους συνχωριανους να πρέπει να είμαστε ολοι μεσα επειδή αυτοι δεν μπορουσαν να κάτσουν οταν έπρεπε.. Ο χειρότερος ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα που βρεθηκε και αλλο κρουσμα θα κρατησει περισσότερο η καραντινα στο χωριο;; Ζητω που καηκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπιζω να μην βγουνε κιαλλα κρουσματα. Πως θα την βγαλουμε δεν ξερω.. Ασ μας ενημερωσει καποιος επιτελους. Μην κρυβεστε ολοι ξερουν για την ανευθυνοτητα σας και μερικοι κανουν οτι σας πιστευουν. Κοιταξτε να σταθείτε στους χωριανους σας και μην κρυβεστε ολοι ξερουμε την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδια ηρεμηστε.Σας νοιαζει τωρα απο τι πεθανε η γυναικα ομως δεν βλεπετε οτι εχετε σοβαρο προβλημα στο χωριο;;; Δεν ειναι τυχαιο που απ ολα τα χωρια το δικο σας μπηκε στην καραντινα και εχετε τοσα κρουσματα.Ειστε ολοι οτι να ναι..Αντι να μαλωνετε καθιστε και σκεφτητε τι εφταιξε και διορθωστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περαστικά στον άνθρωπο, όλα να πάνε καλά! Να έχει γρήγορη ανάρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το στενό περιβάλλον της εκλιπουσης καλό θα ήταν να φροντίσει να κάνει μήνυση σε όσους ειπαν ότι έφερε τον ιό η γιαγιά από τη Θεσσαλονίκη και έτσι ήρθε και στο χωριό...
    Μεγάλη ντροπή να αφήνετε να αμαυρωθει η μνήμη μιας νεκρής γυναίκας που υποτίθεται παλεύετε να τιμήσετε την μνήμη της εκτιμώντας ότι δεν πέθανε από κορονοιο!
    Μήπως καλύπτετε κάτι εκεί στη Φούστανη;
    Για κοιταχτείτε λιγο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μας πει κάποιος την αλήθεια γιατί φοβόμαστε
    Έχουμε χάσει τον ύπνο μας και θέλουμε να ηρεμήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιος να μας πει την αληθεια αφου προσπαθουν να την καλυψουν με ψευτιες.. Δεν θελουν να παραδεχτουν την τόσο μεγαλη ανευθυνοτητα της αρχης και προαπαθουν με ψευτικες δικαιολογιες τυπου η γρια εφερε τον κορονοιο η γρια δςν πεθανε απο αυτο κτλ. Ντροπη πραγματικα για την αδιαφορια και την ολη καταληξη της καταστασης πειτε την αληθεια οσο ειναι νωρις. Οσο για γο περιβάλλον της γυναικας καλο θα ειναι να ψαξουνε πως η γυναικα νοσησε και οχι να λενε αερολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News