Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Τσιόδρας: 20 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Δυστυχώς άλλοι έξι συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους

Μεγάλη μείωση στα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα δείχνουν τα στοιχεία που παρουσίασε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δυστυχώς άλλοι έξι συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους.

Πιστός στο ραντεβού του ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνει τους Έλληνες για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Για τα νέα κρούσματα αλλά και εκείνους που δυστυχώς δεν καταφέρνουν να κερδίσουν την μάχη με τη νόσο.

Ο κ.Τσιόδρας ανακοίνωσε μόλις 20 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα με το σύνολο να φτάνει τους 1755. 90 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και σήμερα καταγράφηκαν 6 νεκροί με το σύνολο να φτάνει τους 79.

3 σχόλια:

  1. 20 Ιουνιου ανοιγουν τα ξενοδοχεια..τι παραπανω αραγε να ξερουν αυτοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξέρει τίποτε κανείς.Μην κάνετε πονηρές σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν κανω πονηρες σκεψεις φιλε μου.Κ εγω μαζι σου ειμαι απλα απορω και μεταφερω τι μου εχουν πει φιλοι μου.Ψαξτο και θα δεις οτι τα Ξενοδοχεια Χαλκιδικη ξεκινανε 10 Ιουνιου και οχι 20..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News