Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Η Αναστασία Καρφιτσοπούλου Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση

Διαβάστε την σχετική απόφαση:



96 σχόλια:

  1. Δήμαρχε ξοφλάς υποχρεώσεις; Κρίμα γιατί αλλιώς μας τα λέγατε όλοι σας. Η κυρία Χισκάκη συμφωνεί με αυτή την πρόσληψη; Με ενδιαφέρει η άποψη της. Θα παρακαλούσα να τοποθετηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Αν κάποιος πίστεψε στην αρχή στο σλόγκαν " να δούμε κ έναν αγράμματο " τώρα απογοητεύτηκε τελείως! Είσαι ότι χειρότερο.εταξες έταξες κ τώρα ξεπληρώνει γραμμάτια.εργο μηδέν.θα είσαι σημείο αναφορας

      Διαγραφή
    3. Η λογική τους: "θα μιλήσουν, θα το ξανά μιλήσουν και μετά θα ξεχαστεί" και η ζωή συνεχίζεται ωραία και καλά με τον δήμο στον αυτόματο πιλότο

      Διαγραφή
  2. Θα σκισω τα πτυχία μου!!! Έλεος!!! Γελάνε και οι πέτρες με τα ρεζιλικια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας κοινωνικών επιστημών είναι περιττοί για το δήμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά Αναστασία.εχεις απόλυτο δίκιο.εισαι περριτη

      Διαγραφή
  4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και... Τι μηνιάτικο θα παίρνει τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καπα εσυ καταντησες χειροτερος απο τον Μπινο. Σε ψηφισαμε για το διαφορετικο το παιδι του λαου λεγαν εξω. Αυτος χάζεψε τελειως προν καν κλεισει 1 χρονο. Τι αλλο θα ζησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κάνετε καμία πρόσληψη στην καθαριότητα έστω δίμηνη δεν παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΜΕ ΔΙΜΗΝΟ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙΣ;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΔΙΜΗΝΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι συνεργάτες επέλεγε ο Μπίνος!
    Όλοι ένας κι ένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκαιο έχεις φίλε. Έκανε κάτι φελλούς σαν τον Μπάτση μάγκες. Και του ανέβηκαν στον σβέρκο. Όμως η αχαριστία είναι μεγάλη αμαρτία από αρχαίων χρόνων. Όλα είναι ρόδα και γυρίζει.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη θα βρει κι αλλους τετοιους ο Μπινος;
      Ικανο τον εχω.

      Διαγραφή
  10. Ειδικοί συνεργάτες στον τομέα της καθαριότητας δεν μπορούν να μπουν,η στο θέμα του νερού!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όλα αυτά έχει άποψη μόνο ο δήμαρχος μας ο λεβέντης μας. Όλα τα ξέρει. Αετός είναι . Και στο σχολείο αν διαβαζε λίγο τώρα γιατρός θα ήταν .

      Διαγραφή
  11. ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πιάσει πάτο ο άνθρωπος.

      Ξεπληρώνει γραμματεία.

      Διαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΚΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως. πας στο δημαρχειο και δεν βρισκεις ανθρωπο να συνενοηθεις.

      Διαγραφή
  14. ε ντροπη ρε χρηστο. ντροπη. εχεισ πεσει πολυ στα ματια μου. σε στηριξα με ολη μου την ψυχη αλλα δεν παιζεσε. εχεις κανει τοσες βλακειεσ μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα οσεσ δεν θα εκανε αλλος σε δεκα χρονια. κριμα. παμε στον επομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχα ανέκδοτο καταντήσαμε!! Ζήτω στους ψηφοφόρους της Αλμωπίας... Θέλατε αλλαγή... πάρτε την... πιο πάτος πεθαίνεις!! Ε ρε γλέντια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας προσεχατε τι ψηφιζατε τωρα λουστειτε τους παιδι του λαου δεν θελατε;Κρεμαστε κ τα πτυχια και καθηστε να κραζεται τους αγραματους να παιρνουν ξεκουραστα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι όμως υπάρχει κόσμος ευχαριστημένος.Τι ? δεν με πιστεύετε ?

      Διαγραφή
  17. Ta.idja.kani.ke.o.mitsotakis.volevi.tus.dikustu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Δήμος δεν είναι για να ξεπλένει υποχρεώσεις Δήμαρχε. Τα λεφτά βγαίνουν από την τσέπη ΟΛΩΝ μας. Εάν είχε τα προσόντα ας έμπαινε σε ένα κοινοφελες προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περίμενες από έναν άνθρωπο που πούλησε την ομάδα που τον ανέδειξε και έγινε αποστάτης;;

      Διαγραφή
  19. μπατση το μονο που μπορεις να προσφερεις στον δημο ειναι να παραιτηθεις. καληνυχτα μεγαλε δημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι τι κάνουν? Πώς τα ανέχονται αυτά? Κοροιδευομαστε? Αυτός που εκραζε και έλεγε και έλεγε ένα σωρό για τον προηγούμενο τώρα κάνει χειρότερα??? Τι αισχοι είναι αυτά?? Και βέβαια να πάρει ειδικούς συμβούλους, αλλά με κάποια προσόντα,τι πράγματα είναι αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..... ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ 200%....

      Διαγραφή
  21. ΜΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 76.000 ΕΥΡΏ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΛΜΩΠΕΣ;;; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ; ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ. ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μετά τον γυμναστή μία τέτοια πρόσληψη ειναι απόλυτα απαραίτητη. μπράβο λεβέντη μου. εμείς έχουμε λεβέντη δήμαρχο. κάνει επιλογές αξιοκρατικές ρε. όχι σαν τον μπίνο που έπαιρνε μηχανικούς και δικηγόρους. ο άνθρωπος ξέρει να εκτιμάει αυτούς που τον έκαναν δήμαρχο. εύγε λεβεντη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο. Αυτούς ψήφισες αυτούς θα λουστείς.
    Μπινο σορυ φίλε έπρεπε να ψηφίσω τους μικρούς σου. Τουλάχιστον ήταν οι περισσότεροι μορφωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
  24. Μπάτση είσαι πολύ λίγος τελικά. Μέσα σε λιγότερο από μισό χρόνο δικαίωσες για όλα τον Μπίνο. Τελικά είσαι άνθρωπος της καρέκλας και του μεροκάματου. Δεν αξίζεις να έχεις αυτή τη θέση. Απορώ πως δεν βλέπαμε μπροστά μας και σε κάναμε δήμαρχο από το πουθενά. Αυτά συμβαίνουν αν ψηφίζεις με κριτήρια υπό του μηδενός. Ο χειρότερος με διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΔΙΜΗΝΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ. Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ουτε για προεδρος του χωριου σου την αλλη φορα χρηστο. καλη τυχη. με τον τσιμτσιριδη και την αναστασια θα μεινεις. και αν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 76.000 ευρώ....
    Ακούτε χωριανοί;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8,000τκ χρόνο είναι ο μισθός της βρε παιδιά και θα μείνει ένα χρόνο.
      Μετά θα βάλει κάποια άλλη υποχρεωση

      Διαγραφή
  28. Τι να ακουσουν τωρα οι χωριανοι οταν τους παραμυθιαζε το παιδι του λαου επρεπε να ακουσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δήμαρχε πόσα γραμμάτια έχεις ακόμα;, έτσι για να δούμε πόσο βαθιά είναι ο πάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η εν λόγω "κυρία" δήλωνε πτυχιούχος στις κάρτες που μοίραζε για να εκλεγεί. Και σα συμμαθητές αναρωτιομουν από πότε. Τελικά ήταν απόφοιτος Λυκείου, παραπλάνησε τον κόσμο με κάποιο πτυχίο ιδιωτικής σχολής. Διαλαλούσε ότι έδωσε 600 ψήφους στο Μπάτση οπότε ήθελε την καλύτερη θέση. Κυκλοφορεί αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες κ τώρα θα παίρνει 76000€. Αυτή που το μόνο που ξέρει είναι να πίνει καφέδες. Πως θα βγάζει στατιστικά;; Ποια μέριμνα ; Α ρε Μπάτση κρίμα.. αποδείχτηκε με τις επιλογές σου ότι είσαι χειρότερος από τον Μπινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα τον ψάχνουμε τον προηγούμενο δημαρχο!!! Παραιτησου δήμαρχε να γλυτώσει η αλμωπία από την καταστροφή... Έριχνες λάσπη στον προηγουμένο δήμαρχο για να βγεις εσύ αλλά ότι έλεγες θα τα βρεις μπροστά σου.. Εκτός από 1 με 2 άτομα στον δήμο που είναι δραστήρια οι άλλη δεν αξίζανε ούτε έναν ψήφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα παράσιτα έπιασαν την κουτάλα μπράβο δήμαρχε της δεκάρας. Είσαι αξιολύπητος και αξιοθρήνητος, τελειωμένη υπόθεση έχει πόλους ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ νωρίς κατάφερες να πέσεις στα μάτια αυτών που πίστεψαν σε σένα. Τελικά είσαι όντως λάτρης της καρέκλας και του μεροκάματου. Όλα για την καρέκλα Χρήστο. Μπινός και πάλι Μπινός. Τον πολεμισες , οργανωσες ολόκληρη αποστασία μαζί με τον αρχιμαγειρα βεσκο και τώρα αποκαλύπτεται η αλήθεια. Τουλάχιστον εκείνος έδινε ευκαιρίες σε παιδιά που αγωνίστηκαν για να πάρουν ένα κωλοπτυχιο. Εσύ τα έχεις ισοπεδώσει όλα γιατί νιώθεις ανασφάλεια να έχεις συνεργάτες που είναι ανώτεροι από σένα. Εδώ ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απίστευτα όσα διαδραματίζονται στον δήμο μας τους τελευταίους μήνες. Αυτός ο άνθρωπος έχει καταπατήσει κάθε έννοια αξιοκρατίας και χρήστης διοίκησης. Νομίζει πως είναι το αμπέλι του ο δήμος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Με συνεργάτες πιονια που μένουν άφωνοι μπροστά στην κατάντια. Λυπάμαι την επόμενη δημοτική αρχή που θα παραλάβει ένα χάος. Μια καμένη γη. Αυτά τα τέσσερα χρόνια θα ειναι χαμένος χρόνος. Ας προσέχαμε . Ο μπινος εκανε έργο και άφησε δεκάδες μελέτες . Αυτός δεν μπορεί ούτε τα έτοιμα να υλοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ...και μένα με παρακαλούσαν να μπω υποψήφιος...ρε παιδιά τι να μπω δεν πρόκειται να εκλεγώ....μην στεναχωριέσαι ..και να μην βγεις θα βολευτείς.. άντε γεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Α ρε Μπίνο δεν σε ακούσαμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Επιτρέπεται σε ένα τέτοιο δημόσιο έγγραφο να υπάρχουν λάθη συντακτικά και να γράφονται αοριστολογίες; Τώρα αν θέλετε να μάθετε τι έχει τελειώσει η κυρία, σας λέω ότι τελείωσε τα ΙΕΚ νοσηλευτικής Έδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τουλάχιστον κάτι τελείωσε.... Ο Μπάτσης που τον κάναμε δήμαρχο τι έχει τελειώσει;

      Διαγραφή
  39. 600 ψήφοι θα κοστίσουν στον καρατζοβιτη 100.000€ μισθό και ασφάλεια της συμβούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το ΙΕΚ Νοσηλευτικής τι σχέση έχει με κοινωνικές έρευνες?Που είναι η εμπειρία? Στους καθετήρες και τις ενέσεις? Για το βοήθεια στο Σπίτι ήτανε, μάλλον μπερδευτηκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το γυμνάσιο δεν το τελείωσε με μέσον .Για όλους τους κακοπροαίρετους που είπαν ότι το Δημοτικό και το Γυμνάσιο το τελείωσε με γνωριμίες.
      Αυτά όλα ειναι μικρότητες.
      Με το σπαθί της το τελείωσε.Ήμουν συμμαθητής της και το ξέρω καλά.

      Διαγραφή
  41. - Που ζούμαι;;
    - Αιδό ζούμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας Δήμαρχος που δεν καταδεχεται να πάει στους χορούς των μαθητών . Αυτό λέει πολλά πως αντιλαμβάνεται την μόρφωση . Επειδή ο ίδιος έβγαλε με το ζόρι το λύκειο νομίζει πως όλοι πρέπει να είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Όπως έλεγε και ο καρανικας η καριέρα είναι χολέρα.

      Διαγραφή
    2. καλά εδω΄που τα λέμε βρε φίλε μου αν πηγαίνει και στους χορους των μαθητών καήκαμε.'Ελεος.Εδω λέμε σε κανέναν χορό να μην πηγαίνει ,εσυ το τερμάτισες.

      Διαγραφή
  42. Γιατί ρε παιδιά έχει διαβάσει κανείς το τρομερό βιογραφικό της Νανου; ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ήταν κοινό μυστικό ότι είχε εκλεγμένα άτομα σε τοπικές κοινότητες με τα οποία τα είχε κάνει πλακάκια έτσι ώστε να κατηγορούν τον Μπινο οτι δεν ενδιαφέρετε για το χωριό και αδιαφορεί έτσι ώστε να κανουν προπαγάνδα σε χωριά που ηταν σίγουρο οτι θα βγει ο Μπινος. Και φυσικά μετά τους πήρε μαζί του υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίω

      Διαγραφή
  44. Άνθρωπος που πουλάει τόσο εύκολα αυτόν που τον ανέδειξε δεν αξίζει μια. Απλά κατάφερε να κοροϊδέψει πολύ κόσμο και να ρίξει τον Μπίνο με την λάσπη και την συκοφαντία. Ήταν τα μοναδικά του εφόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είχαμε δήμαρχο με κύρος και δεν μας έκανε. Τα έβαλε με όλους αυτούς τους συμφεροντολογους για αυτό έχασε ο Μπινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εδώ και αν κλαίω

      Διαγραφή
  46. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ.....
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αποφοίτους /ες τριτοβάθμιας εκπαιδευσης κοινωνικών επιστημών δεν έχετε στον Δήμο σας; Κοινωνικη έρευνα, κ εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών με ποια ιδιότητα, με ποια γνώση. Είναι λυπηρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν ειναι το μοναδικο τραγικο που εχω διαβασει. Απλως αυτο σπαει ρεκορ. Εχεις μια ακομη θεση λογικα θα ειναι υποψηφιος σου για να κλεισεις κανενα στομα ακομη . Γιατι αδερφε ολοι σε βριζουν. Το ψεμα εχει κοντα ποδαρια οσα ειχες πει τωρα θα πρεπει να τα υπερασπιστεις με την πολιτικη σου. Εσυ κανεις το ακριβως αντιθετο δηλαδη κανεις οσα αεβριζες και μετα ζητουσες στηριξη. Εμεις στην δωσαμε την στηριξη σε πιστεψαμε και νομιζαμε οτι ελεγες αληθεια. Με αυτο το πασαδειγμα μας δειχνεις ποσο μικρος πολιτικα πα τα εισαι. Ευχομαι να απολαυσεις τις ημερες που θα ασκησεις διοικηση γιατι δεν θα τις ξαναδεις. Καλο υπολοιπο ευχομαι να διορθωσεις πολλα αλλα λυπαμαι ταυτοχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρήστο λέει η παροιμία ότι ο ψεύτης χαίρεται τον πρώτο χρόνο αλλά εσύ είπες τόσα πολλά ψέματα για να πλήξεις την τιμή και την υπόληψη του προηγούμενου δημάρχου που ο τροχός γύρισε πιο γρήγορα. Ότι δίνεις παίρνεις. Η αχαριστία είναι αμάρτημα Χρήστο. Βαλτο καλά στο μυαλό σου. Χωνεψέ το που λες και συ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΜΑΔΑ. ΘΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΔΕΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΌ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ. Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μανεκεν θεωρεί τον εαυτό του πετυχημένο άντρα και από πίσω κρύβεται η μάνα του που τον ξεματιαζει γιατί όλοι εμείς τον ματιαζουμε. Ποιος ασχολείται μαζί σου ρε σουργελο. Και το μανεκεν άδειασε τον Μπινο μόλις βγήκε από αντιδημαρχος. Όλα για το χρήμα, ρε ουστ από δω όλοι.

      Διαγραφή
    2. Εφααγε 2,5 χρονια το μανεκεν μετα εφυγε μαζεψε οσα ηθελε γιατι ως γνωστός γυφτος δεν χαλουσε ουτε 1 ευρώ εξω. Εκανε και το σπιτάκι του κια ο μηνας εχει 9.

      Διαγραφή
  51. ...από τα τακτικά έσοδα του δήμου...Πλήρωνε βλάκα καθωσπρέπει πολίτη,πολύτεκνε,μικροαγρότη,χαμηλόμισθε ,συνταξιούχε του Ο.Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΗΛΙΑ ! ΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΡΦΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τρίβει τα χέρια του το μανεκεν, ο επόμενος δήμαρχος. Αυτός είναι πιο γλοιώδης από όλους γιατί είναι ύπουλος και συμφέροντολογος. Αλλά είστε τόσο τούβλα που όπως βγάλατε τον Μπατση θα βγάλετε και αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι πειράζει περισσοτερο, οτι ειναι αποφοιτητη ΙΕΚ ή οτι ηταν υποψηφια στον Συνδυασμό του, για να καταλαβω; Και στην τελική σαν "ειδικο συμβουλο" μπορει να προσλαβει οποιον θελει... Με ή χωρις πτυχια... Απο τον συνδυασμο του ή οχι... Αυτα τα χρηματα ειναι προκαθορισμενα απ το κρατος για τους συμβουλους του Δημάρχου... Οποτε οποιον θελει σαν συμβουλο του θα τον προσλαβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε να πάρει έναν τσομπάνο να βόσκει πρόβατα εξω απτο δημαρχείο, χωρις να θελω να θίξω το επάγγελμα. ο καθένας στο είδος του. ελεος

      Διαγραφή
  55. Η απόλυτη ξεφτίλα του Μπάτση... μάλλον έχει καταλάβει ότι είναι καμένο χαρτί για τις επόμενες εκλογές και κάνει ότι να ναι...μετάνιωσα που τον ψήφισα τον βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή νομίσατε ότι φώναζε με δυνατή φωνή ήταν και κάτι ο νέο ο Χρηστάρας?

      Διαγραφή
  56. Οι σύμβουλοι πρέπει να έχουν αντικείμενο αγαπητέ. Το αντικείμενο της Καρφιτσοπούλου ποιο θα είναι? Μπορείς να μας πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και τα δυο πειραζουν φιλε μου μπορει να προσλαβει οποιον θελει να του κουβαλαει ξυλα στη δουλεια του στο Δημο ομως οφειλει να ειναι δικαιος κ αξιοκρατικος δεν ειναι τσιφλικη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εδώ ζούμε... Γιατί:
    Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό.
    Ζούμε τον απόλυτο εξευτελισμό της αυτοδιοίκησης.
    Ζούμε τον απόλυτο υποβιβασμό της μόρφωσης και της αριστείας.

    Εδώ ζούμε... Γιατί:
    Επιτρέψαμε στους Παυλάκιδες να διαμορφώνουν την πολιτική ζωή του τόπου.
    Δώσαμε την εξουσία σε μια μαριονέτα.

    Πάντως... ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πολλές φορές ταυτίζουμε την παιδεία και την μόρφωση με την εκπαίδευση και την απόκτηση γνώσεων και πτυχίων. Η κοινωνία μας θεωρεί αμόρφωτο έναν άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει το σχολείο, ή δεν έχει πάει πανεπιστήμιο. Οι τίτλοι, όμως, δεν φτιάχνουν χαρακτήρες και συμπεριφορές. Τα πτυχία είναι πολύ καλά για την προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική σταδιοδρομία, όμως δεν εξασφαλίζουν αρετές όπως η υπομονή, η καλοσύνη, η τιμιότητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΕΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΑΕΡΙΚΟ....ΚΑΙ 1000 ΤΟΣΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ....ΡΕ ΤΙ ΣΑΝΟ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.....ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ....ΑΡΙΔΑΙΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΗΔΕΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιατί δεν παίρνει θέση η κυρία Χισκάκη; Και κάτι ακόμα. Ποιός είναι το μανεκέν που αναφέρεται στα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ένα είναι το μανεκεν αγαπητέ, αντιδημαρχος μανεκεν. Φτυστε τον γιατί τον πιάνει μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. AΧ , τι ζω ,με ποσά πτυχια να παω να πνίγω ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ένα μπράβο στον ουργατζογλου που του δώσε 1000 σταυρούς και όμως δεν απαιτεί τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η Νατάσα είναι δυνατό χαρτί θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει. Θα
    Βάλει τους προέδρους να δουλέψουν
    Θα τους ανακαλύψει που κρύβονται
    Νατάσα δυνατά καθαριότητα λαμπες
    Λακούβες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μη μιλάτε άσχημα για τη γυναίκα, εσείς τους ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News