Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Αλμωπίας

Δείτε την απόφαση

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης προχώρησε στην πρόσληψη του κου Χαμαλίδη Βασίλειου του Νικολάου, απόφοιτου της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών-Τμήμα Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών, σαν Ειδικό Συνεργάτη στο Δήμο μας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007.

Στον παραπάνω ανατίθεται η εκπόνηση τοπογραφικών μελετών , αποτυπώσεις, σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, κτηματολόγιο, δημοτική περιουσία κ.λ.π. και ό,τι άλλο σχετικό του ανατεθεί.

Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου: στον ΚΑ 00.6031.0001 «Τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών» ποσού 16.371,15 € και για εργοδοτικές εισφορές στον ΚΑ 00.6053.0000 € «Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων» ποσού 8.542,64 €, για το οικονομικό έτος 2019. Για τα επόμενα έτη θα προκληθεί δαπάνη στον ΚΑ 00.6031.0001 ποσού 76.092,00 € και για ασφαλιστικές εισφορές στον Κ.Α. 00.6053.0000 ποσού 26.649,00 €, για κάθε οικονομικό έτος.

Δείτε ολόκληρη της απόφαση με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. μα αφου δεν προσφερουν τιποτα μας ελεγες Χρηστάρα. Τωρα τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωχ ωχ θα μείνουν εξω κάτι απόφοιτοι Λυκείου και θα εχουμε δράματα στις επομενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16. 371 € μονο αποδοχες για τους 2 μηνες ουτε του 2019?? Μηπως δεν παμε καθολου καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΆΝΤΕ αυτός κάτι έχει να δώσει...τον Τσιμτσιρίδη τι τον πήρες? μας ξενέρωσες Χρήστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ton stoiko ton jexases apo tin ida gia sinergati? Kai thn parea tou.......... Mono gia cifoys....ekanes tin doylia soy den xriazonte tora..... Kaloooo!!!!!!! Xaxaxaxa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμένουμε και από τους δύο ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ, να ανακοινώσουν τις μελέτες και τις έρευνες που θα κάνουν! Ε ναι όταν τις κάνουν, άλλωστε γι'αυτό προσλαμβάνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ καλή επιλογή, τοσον για την εργατικοτητα και τις γνωσεις του κ.Χαμαλιδη οσον και για τις αναγκες της υπηρεσίας που εχουν λιμνασει εδω και πολύ καιρό. Αντε σιγά σιγά να λυνονται τα θεματα που αφορούν στα προβληματα τοπογραφιας στον Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News