Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Έντονες διαμαρτυρίες για το κλείσιμο του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο μέσω της Κερασιάς

Μέλη του Ομίλου θεωρούν ότι θα έπρεπε ήδη ο Δήμος και η Περιφέρεια να είχαν κάνει τα αυτονόητα για λίγα μέτρα χαλίκι, έστω κι αν πρόκειται για προσωρινή λύση

Ψήφισμα διαμαρτυρίας θα καταθέσει ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, για το κλείσιμο του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο μέσω της Κερασιάς, που αποφάσισε η Τροχαία Έδεσσας.

Μάλιστα, ο Όμιλος ζητά τη βοήθεια όλων, ώστε να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιοι φορείς και να λυθεί το πρόβλημα. Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, το θέμα αφορά όλη την επαρχία μας, καθώς θα υποβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της. Γι’ αυτό το σκοπό, ο Όμιλος ξεκίνησε συλλογή υπογραφών.

Μέλη του Ομίλου θεωρούν ότι θα έπρεπε ήδη ο Δήμος και η Περιφέρεια να είχαν κάνει τα αυτονόητα για λίγα μέτρα χαλίκι, έστω κι αν πρόκειται για προσωρινή λύση.

7 σχόλια:

  1. Πρακτικά: ας ενισχύσει η Περιφέρεια με ένα κονδύλι την άμεση αποκατάσταση του δρόμου και λύθηκε.Που ειναι ο Τζιτζικώστας? μπουγάτσες τρώει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει λίγο συντονισμό της Περιφέρειας, δήμου Έδεσσας και Αλμωπίας, λίγο διάθεση και λίγο χαλίκι για προσωρινή λύση όπως συμβαίνει χρόνια τώρα. Για μόνιμη λύση θέλει και άλλα που θα πρέπει να τα δουν και αυτά κάποτε οι αρμόδιοι. Τώρα γιατί φτάσαμε φέτος να το βλέπουμε τελευταία στιγμή και ειδικά σε τμήμα του δρόμου που αφορά αρμοδιότητα του δήμου Αλμωπίας, αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι η απερχόμενη διοίκηση του δήμου δεν φρόντισε εγκαίρως και η νέα που ανέλαβε δεν έχει καλά ανακλαστικά και δεν έχει ως προτεραιότητα την σύνδεση με το Χιονοδρομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από τον ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ που δεν έκανε τίποτα για την Πέλλα, υπάρχει και το θέμα με τους λαθρο-μεταναστες, τους οποίους θα μαζέψουν σιγά σιγά στην περιοχή και δεν θέλουν να γίνουν επιθέσεις σε τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανενας ρεεεε μονο ο τσυριζα ρεεεεεεε χα..χα...χα..μαλ...

      Διαγραφή
  4. Ας μας πει ο τσαρκνιας του χιονοδρομικού ομίλου, αντί να κατευθύνει τον κόσμο σε διαμαρτυρίες, πόσες φορές πήγε στο χιονοδρομικό απο εκείνον ον δρόμο πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας πληροφορούμε για να γνωρίζετε ότι ο χιονοδρομικός όμιλος της Αριδαίας εβδομαδιαίως από Ιανουάριο και μετά χρησιμοποιεί μόνο τον δρόμο από Σαρακηνούς, Κερασιά για να παει στο Καϊμακτσαλάν με τα παιδιά και τους φίλους του ομιλου. Όσο για τον κ. Τσαρκνια στον οποίο αναφέρεστε χωρίς να γνωρίζετε το ενδιαφέρον του και την προσφορά του σε όποιον σύλλογο και αν δραστηριοποιείται να σας πουμε οτι οποτε μπορει ακολουθεί τις δραστηριοτητες του ομιλου από αυτόν τον δρόμο.

      Διαγραφή
    2. Αφού ο δρόμος απο ενα σημείο και μετα δεν καθαριζόταν καθόλου απο χιόνι και είχε πινακίδα που απαγόρευε την διέλευση.
      Εσείς πως ανεβαινατε?
      Πετώντας στην χάραξη του δρόμου....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News