Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Δ. Μπίνος: «Ο κ. Μπάτσης είπε ψέματα»

Δήλωση Δημήτρη Μπίνου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Τα ανώτατα θεσμικά όργανα στο Δήμο είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Μπάτσης δεν μπόρεσε να στηρίξει τα όσα είπε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για το Ιδιωτικό Συμφωνητικό με ιδιώτη, για τη Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας και τις συκοφαντίες του για δόλο από μένα και την υπηρεσία, με επιλεκτικές συμπεριφορές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Είναι φανερό ότι στην πρώτη περίπτωση γίνεται παράβαση καθήκοντος και παραβιάζονται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών και υπαλλήλων και στην δεύτερη υποπίπτει στην συκοφαντία προς εμένα και τους υπαλλήλους και την υποτίμηση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Δήμο προς τους πολίτες,όπως φαίνεται σε απαντητική επιστολή της υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Πρωτόκολλο, επειδή το Ιδιωτικό Συμφωνητικό δεν υπάρχει στο τμήμα, εστάλη έγγραφο προς το Γραφείο Δημάρχου για να απαντήσει.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο κ. Μπάτσης είπε ψέματα, ότι είναι πρωτοκολλημένο και ότι είναι Δημόσιο έγγραφο. Επιτρέπει και ανέχεται ιδιώτη να έχει καταλάβει γραφείο στο Δημοτικό Κατάστημα και να ασκεί εξουσία. Θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας, ως Αντιπολίτευση, για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών και των υπαλλήλων.

Ο κ. Παρούτογλου που αυτοαναιρείται σε όσα είχε πει, πριν λίγες μέρες σε δηλώσεις του στο διαδίκτυο ,με στόχο την διατήρηση της εξουσίας, δίνει τη δυνατότητα στην Δημοτική ομάδα, να ακροβατεί και να παραβιάζει καθήκοντα και προσωπικά δεδομένα.

Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εφαρμόζεται με την καθημερινή παρουσία της κ. Χισκάκη σε γραφείο του Δήμου και τη συμμετοχή της σε συσκέψεις με υπαλλήλους και πολίτες,παραβιάζοντας νομοθεσία και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Η επίκληση της ακυβερνησίας ακυρώνεται με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της Αντιπολίτευσης, στη διοίκηση του Δήμου, κατά την ψήφιση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

14 σχόλια:

  1. Εγινε και δικηγορος ο Μπινος .Σε λιγο θα ασκει και ρολο εισαγγελεα και θα ασκει ποινικη διωξη για οσους δεν του αρεσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια σχόλια ΕΊΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΕΟΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΠΡΈΣΣΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μπίνο δεν έχω κάποιο πρόβλημα με εσας Και τις απόψεις σας.απλα θα ήθελα να πω ότι έχετε αρχίσει και κουράζεται τον κόσμο με τιν αντιπαθεία που φέρεται προς το νυν δήμαρχο. επικεντρωθείτε στην ουσία της θέσης σας και κοιτάξτε το κοινό καλό του δήμου. ειδάλλως φτάνετε στα όρια του γραφικού πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ,Η ΝΟΥΔΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥ Η ΝΟΥΔΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Και όλοι αυτοί ξεσκίζουν εμάς σε αρέσει?

      Διαγραφή
  4. ειπε ψεματα; ποιος; εχουμε δημαρχο και δεν το καταλαβαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Djo.dexiji.malonun.san.ta.kokorja.exite.poli.plaka!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σήμερα ούτε κλητήρας δεν μπορείς να είσαι χωρίς γνώσεις κι έχουμε σε αξιώματα ανθρώπους του Γυμνασίου? έλεος ρε συμπολιτες.Επειδή είμαστε αγράμματοι εμεις..πρέπει να εκλέγουμε το ίδιο αγράμματους σαν κι εμας? τα παιδια σας δεν τα λυπάστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αποστάτες εχουν τυχη για λίγο καιρο, αργότερα βγαινουν τ αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  7. Όλοι οι αποστάτες ενωμένοι. Μπράβο σας. Έχετε την εντύπωση ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο;;;; μια φορά αποστάτης για πάντα αποστάτης. Ακούς μπάτση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι λυπηρό να μιλάμε 2 ώρες στο Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ να γίνονται τοποθετήσεις και να μην υπάρχει καμία απάντηση. Είναι παγκοσμια πρωτοτυπία. Μπράβο στον Βεσκο. Εκείνος ο Νομικός σύμβουλος του Δημάρχου θα έπρεπε μόνο και μόνο από ευθιξία να πάρει τον λόγο να μας πει τι ισχύει με το συμφωνητικό , αν είναι νομικά ισχυρό και αν επέχει νομικές ευθύνες για τον Δήμαρχο. Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάποια στιγμή τα θέματα στο Δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να είναι:
    1ον ολοκλήρωση παραποτάμιας περιοχής Δασάκι με Δημοτικό αναψυκτήριο παιδική χαρά,οργανωμένες σύγχρονες δραστηριότητες -Θερινός Κινηματογράφος.
    2ον.Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης Δημοτικής οδοποιίας μήκους 30-40 χλμ.
    3ον.Παροχή Υπηρεσιών Δήμου και απογευματινές ώρες- Δωρεάν Ιντερνετ στο Κέντρο της Αριδαίας όπως σε πολλές πόλεις.
    4ον Σύγχρονη Δημοτική Βιβλιοθήκη-Εκθετήριο-Αρχειοθήκη-Πινακοθήκη (όλα σε ένα).
    4ον.Κατασκευή Δημοτικού Φωτοβολταικού Σταθμού για τις Υπηρεσίες του Δήμου και άλλων.
    5ονΚατασκευή Δημοτικού ΥΗΣ για όλους.
    Όσοι Δημότες τηρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις όπως: να μην χρωστάνε στο Δήμο κλπ θα μπορούν να συμμετέχουν με ειδικό τρόπο στη ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υποκλίνομαι, αλλα ταυτόχρονα γελάω, αυτά στην ποιο παραμελημένη και βρώμικη πόλη της ελλάδος; δεν τάκανε η Μπίνος θα τα κάνει η Μπάτσης;

      Διαγραφή
  10. Ποιος να απαντήσει 7.59 Ο κανένας. Δεν ντρέπονται, λίγη τσίπα αν είχανε θα το πρατανε, αν έχει πρωτοκοήθει , η όχι. Όταν ζήτησε κάτι η Κ. ΜΕΛΙΤΑ , Η υπάλληλος το αρνήθηκε ζήτησε το συμφωνητικό και το έστειλε με FAX . Είναι αλήθεια. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν ισχύει το πρόβλημα θα δημιουργήσει στον Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ. Ο μεγάλος Νομικός δεν βλέπει ότι ο Δήμαρχος έχει παγιδευτεί
    ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News