Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Αρκετά με την κοροϊδία και τον εμπαιγμό των κατοίκων της Αλμωπίας

Του Σταύρου Βαφειάδη

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Αριδαίας και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας, οι οποίοι με μια ψιχάλα έμειναν χωρίς ρεύμα. Μια κατάσταση που εξοργίζει.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο, κανείς υπεύθυνος δεν μπήκε στη διαδικασία να σηκώσει ένα τηλέφωνο και ο κόσμος έμεινε Κυριακάτικα στο σκοτάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Συσκευές έχουν καταστραφεί. Και οι υπεύθυνοι - ανεύθυνοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Η Αλμωπία 100 χρόνια πίσω, με ένα δίκτυο απαρχαιωμένο, που προκαλεί προβλήματα με την πρώτη σταγόνα βροχής.

Οι Βουλευτές καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με ένα τόσο σοβαρό θέμα και να κοιτάξουν την ουσία. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον για έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας σε έκταση, είναι μηδενικό.

Αρκετά με την κοροϊδία και τον εμπαιγμό! Ως εδώ!

Του Σταύρου Βαφειάδη

8 σχόλια:

  1. Να το κάνουμε όλοι κορυφαίο θέμα !Περιμένουμε εξηγήσεις απ τη ΔΕΗ. Αύριο όλοι στη Δέδηε ΔΕΗ.εδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μπατσης φταίει σίγουρα το κάνει επίτηδες για να μην έχουμε ίντερνετ και διαβάζουμε το Αριδαία νειους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμαν ρε παιδια η χωρα μας και το γνωριζετε ολοι ειναι ενα μπ......, ετσι ημασταν ετσι θα παραμεινουμε, πλεον δεν μου κανει τιποτα εντυπωση και γι αυτο τους εχω γραμμενους στ αρ..... μου, ζωα κυβερνουσαν ζωα θα μας κυβερνουν, ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... Και ζώα ψηφίζουν; (κατά την γνώμη σου;)

      Διαγραφή
    2. βγάζεις συνεχώς μίσος για τα ζώα; νομίζω;

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα μαζευτούν υπογραφές και να γίνει ομαδική αγωγή ,μόνο έτσι γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους βολεμένους δεν τους κουνάει κανείς και τίποτα....τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News