Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Τζαμτζής κοντά στους καταρτιζόμενους νέους αγρότες της Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Στη λήξη των πρώτων έξι πρώτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης νέων αγροτών διάρκειας 150 ωρών του ΕΛΓΟ ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ Σκύδρας, που αφορούν τη φυτική παραγωγή/δενδροκομία, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Κος Ιορδάνης Τζαμτζής.

Απευθυνόμενος τους εκπαιδευόμενους και στα στελέχη του Οργανισμού, ο Κος Τζαμτζής αναφέρθηκε στην ανάγκη για ουσιαστική κατάρτιση των νέων αγροτών της περιοχής, καθώς ο αγροτικός τομέας αποτελεί τη ναυαρχίδα της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας, τονίζοντας ότι ο ρόλος του ΕΛΓΟ ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ Σκύδρας είναι αναγκαίος και ουσιαστικός αφού συνεισφέρει με υπευθυνότητα, στην ενημέρωση των επαγγελματιών αγροτών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων της ΠΕ Πέλλας.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας συνεχάρη τα στελέχη του Οργανισμού, Κο Σιδηρόπουλο Μιχάλη και Κο Θεοχαρόπουλο Ιωάννη για τη δημιουργία της ολοκληρωμένης έκθεσης προβολής αγροτικών προϊόντων η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα και καινοτόμα προϊόντα των οικοτεχνιών και των βιομηχανιών της ΠΕ Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News