Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Εικόνες από τις παρεμβάσεις του εργοταξίου

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Αντιδημαρχία καθημερινότητας, έχοντας ως στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών, προς τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, ενημερώνει για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το εργοτάξιο, από το ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου έως σήμερα.

Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις που έδωσαν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα.

Έγιναν καθαρισμοί όλων των πλατειών από χόρτα και απορρίμματα σε όλα τα διαμερίσματα της Ανατολικής Αλμωπίας καθώς επίσης και στις τοπικές κοινότητες Βορεινού, Ξιφιανής , Αψάλου , Σωσάνδρας Δωροθέας , Γαρεφίου , Λυκοστόμου καθώς και στην πόλη της Αριδαίας. Έχουμε προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις και στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Στα σχολεία που κληθήκαμε , οι παρεμβάσεις μας κυρίως ήταν , επιδιορθώσεις σε «λούκια», υδραυλικά και ελαιοχρωματισμοί.

Καθαρίστηκαν οι 3 περιφερειακοί δρόμοι της πόλης Αριδαίας οι οποίοι παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης

Μέσα στα πλαίσια των δράσεων που θα ακολουθήσουν είναι , η ανανέωση του στόλου στου εργοταξίου με την προμήθεια αρκετών Μ.Ε. και απορριμματοφόρων όπως και η επαναλειτουργία την ανακύκλωσης η οποία τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργεί.

Παρόμοια Δελτία Τύπου θα συντάσσονται ανά διαστήματα προς ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Αλμωπίας.

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας
Αναστάσιος Θεοδωρίδης
































13 σχόλια:

  1. ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε καλη μου.
      Ο Μπίνος είναι υποψήφιος για το σελφονομπελ,δεν πιάνεται.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι γυναικα καλε μου.Ο Θοδωριδης θα παει για νομπελ μιας καιενω ειναι ακομη αρχη εβγαλε πολλες φωτογραφιες.Φανταζεσαι σε μια τετραετια τι θα γινει?

      Διαγραφή
  3. μπραβο στον τασο θεοδωριδη (τσερκεζο) σηκωσε τα μανικια με το καλημερα,οι αλλαγες ειναι αισθητες απο την εισοδο της πολης, ως και το πιο απομακρο χωριο,μεθοδικα και αθορυβα θα αλλαξουν πολλα,γιατι η αλμωπια το αξιζει...Οσο για τις φωτογραφιες καλο ειναι να ξερει ο κοσμος τι γινετε ,που γινετε,και απο πιον γινετε,αυτο εκανε και ο μπινος (και καλα εκανε) αυτο θα κανει και η νεα δημοτικη αρχη.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια! Πολύ καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Ενα μεγάλο μπράβο κι από μένα στον Τάσο Θεοδωρίδη, να είσαι σίγουρος ότι μας κέρδισες με το "καλημέρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι τα προλαβε ολα τα χωρια και τα καθαρισε θελετε να μας πειτε.Στο δικο μας χωριο στις πλατειες μας ας ειναι καλα οι γυναικες που καθαρισαν για το πανηγυρι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε και την Πολυκάρπη με το καλό και να κλείσουν οι λακούβες που είναι δύο χρόνια απέναντι από την είσοδο του σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο, άντε με το καλό και το ποτάμι της Πολυκαρπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χα..χα..χα.. ε ρε Μπινο τους εκανες ξεφτερια, η μαλλον α ρε Σταυρο εβγαλες αριστουχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας παραπέμπω στο τραγούδι του συγχωρημένου του ΠΑΝΟΥΣΗ, οπαδέ οπαδέ δε θα γίνεις άνθρωπος ποτέ. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mπραβο στην Αντιδημαρχια Καθημερινοτητας για τις παρεμβασεις που εκανε ,αλλα υπαρχουν και αλλα προβληματα που χρονιζουν και ταλαιπωρουν .Και θα αναφερθωσυγκεκριμενα για οικοπεδο εντος του οικισμου της Σωσανδρας που εχει μεταβληθεισε εστια μολυνσης απο τα σκουπιδια που πετανε ολοι οι καλοι κατα τα αλλα συμπολιτες μου ,ειδικα τωρα που καθαριζουν και τους κηπους τους και κοβουν τα ξυλα του χειμωνα ολα σε αυτο το συγκεκριμενο οικοπεδο θα τα βρειτε.Να μην παραλειψω και τα αδεσποτα που εχουν βρει καταφυγιο εκει και δεν μπορεις να βγεις απο την πορτα της αυλης σου . Και εχω απευθυνθει και αλλες φορες στους αρμοδιους αλλα καμια ανταποκριση ουτε απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη ουτε απο τον προηγουμενο προεδρο . Ελπιζω η καινουργια δημοτικη και κοινοτικη αρχη να κανουν επιτελους κατι .Ακομα και οι υπαλληλοι του αρμοδιου τμηματος του δημου ειναι ενημεροι της της ολης καταστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News