Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας: Νόμιμη η εκλογή Προεδρείου, λέει η Αποκεντρωμένη

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για την εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου

Πολύς λόγος έγινε τελευταία, σχετικά με την εγκυρότητα της απόφασης εκλογής του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Με έκπληξή μας δεχτήκαμε αιχμές και ευθείες βολές από την αντιπολίτευση για λανθασμένη τήρηση των σχετικών διαδικασιών, για πλημμελή εκτέλεση των αρμοδιοτήτων και ευθυνών μας που προκύπτουν από νομοθετικές δεσμεύσεις ακόμη και για ανικανότητά μας να χειριστούμε απλές διαδικασίες.

Μη αμφισβητώντας φυσικά το αποτέλεσμα της εκλογής, πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό , μιας και η εκλογή αφορούσε το μοναδικό υποψήφιο, αλλά μόνο τη διαδικασία, δηλαδή αν η ψηφοφορία θα έπρεπε να είναι κρυφή ή φανερή, η αντιπολίτευση προχώρησε στην κατάθεση ενστάσεων στο αρμόδιο εποπτικό όργανο, όπως φυσικά είχε κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Σήμερα και προφανώς γιατί έγινε τόσος λόγος για το τίποτα, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει θετική επικυρωτική απάντηση των πρακτικών της εκλογής προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας από το αρμόδιο όργανο της περιφέρειας.

Για μια ακόμη φορά εκφράζουμε την απορία μας σχετικά με τους υψηλούς τόνους στην αντίδραση των δημοτικών παρατάξεων των κ.κ. Χατζηδημητρίου και Μπίνου και απλά έχουμε να δηλώσουμε την πεποίθησή μας ότι στα ευνομούμενα καθεστώτα, όταν σε μια κούρσα τρέχει ένα άτομο, δεν μπορεί να βγει πρώτο κάποιο άλλο.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ουσία και όχι η τυπολατρία που οδηγεί πολλές φορές σε καθυστερήσεις και άσκοπη σπατάλη ενέργειας, η οποία θα μπορούσε να διοχετευτεί σε εποικοδομητική δράση.

Σας επισυνάπτουμε (παρακάτω) προς ενημέρωση των πολιτών την απόφαση της αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ως προς τη νομιμότητα της διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Μπάτσης Χρήστος 


9 σχόλια:

  1. Ο θιασος ξεκίνησε τα καραγκιοζιλίκια..
    Αντιπολίτευση δεν θα υπάρξει δυστυχώς όσο θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΤΣΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟ 2017. ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ. ΤΟΤΕ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαός αποφάσισε να
    Τοποθέτηση την Προεδρίνα
    μέσα στο δήμο σε ενεργό
    Ρόλο δώστε δουλειά να
    Κάνει είναι πολυεργαλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν κανει η κυρια καταλάβετετο, πολυ λιγη για τον Δημο, για χαζο τον εχετε τον Μπατση; ας ασχοληθει με τα τσαλια του χωριου της

      Διαγραφή
    2. Αν αυτή είναι λίγη εσύ είσαι ανύπαρκτος.ολα τα χωριά τσαλια έχουν και ξέρετε πόσο επικίνδυνα είναι.εσυ έξυπνε δοκιμάστηκες και απετυχες.και επιπλέον ο Μπάτσης ήταν έξυπνος και την κατέβασε.εσυ πηρες600ψηφους?κι εξήγησε μας ανώνυμα γιατί δεν κανει

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΚΑ

      Διαγραφή
    4. κατ αρχην κοπελα μου δεν δοκιμαστικα ποτε για το Δημο και ουτε το εχω σκοπο, απλα δοκιμαζομαι καθημερινως στη δουλια μου αλλωτε με επιτυχια και αλλωτε με δυσκολιες, εσυ κοπτεσαι με πολλαπλα σχολια που καταντουν πλεον γραφικοτητα λες και εισαι το ανωτατο ον της Αλμωπιας.

      Διαγραφή
    5. Η προεδρίνα μας είναι ανώτατο ον γιατί δεν κοίταξε να βολευτει πουθενά.εφυγε δυστυχώς για μας.οποτε μεινετε ησυχοι

      Διαγραφή
  4. 9.43δε χρειάζεται να δοκιμάσεις γιατί φοβάσαι να εκτιμήσεις άξιους ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο.σ εμποδίζει η κακεντρεχεια.οσο για την κυρία η σου χάλασε τη δουλειά ή δεν την ξέρεις.ελα στα ψηλά να σου πούμε πως εκτός από τα τσαλια που μάζευε και τα βρωμικα φρεάτια που ξεβουλωνε και πολλά πολλά άλλα και στο κάτω κάτω τέτοιους ανθρώπους θέλουμε μακάρι να μην έφευγε από πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News