Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Λαμπαδηδρομία Αγάπης στην Αλμωπία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. του Δήμου Αλμωπίας.

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων & Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι μια εκδήλωση της ΠΟΣΕΑ, η οποία πραγματοποιείται από το 2002 και θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι μέσα από συνεχείς προσπάθειες και δραστηριότητες να αναπτύξει πανανθρώπινες ιδέες, με κυρίαρχη αυτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει φορείς και πολίτες.

Μέσω αυτής της προσπάθειας, ο θεσμός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, δίνει την δική της φλόγα αγάπης και ξεκινάει το ταξίδι της σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, κάνοντας στάση και στην Αριδαία.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης.
















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News