Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα ο 1ος Αλμωπαίος Ποδηλατικός Γύρος

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Αλμωπαίος Ποδηλατικός γύρος.

Στόχος μας είναι "πέρα από την άθληση και την ψυχαγωγία η αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του αθλητισμού καθώς και η ενθάρρυνση και ευαισθητοποίηση της χρήσης ποδηλάτου ως μέσου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας".

Η διαδρομές αναλυτικά έχουν ως εξής:

Μίνι Διαδρομή Αφετηρία: Πλατεία Αγγελή Γάτσου-ΔΑΚΑ Αριδαίας –Κεντρική Πλατεία Αριδαίας(ηλικίες: από 3 ετών εως 6 ετών συνοδεία γονέων).

Παιδική Διαδρομή Αφετηρία: Πλατεία Αγγελή Γάτσου-Δασάκι-Περιφερειακός-Κεντρική Πλατεία. (ηλικίες: από 6 ετών εως 15 ετών συνοδεία γονέων).

Διαδρομή 20χλμ. Αφετηρία: Πλατεία Αγγελή Γάτσου-Άψαλος-Κεντρική Πλατεία Αριδαίας

Δηλώσεις συμμετοχής στο Τμήμα Αθλητισμού, 1ο Χιλιόμετρο Αριδαίας - Τσακώνων (Κέντρο Κοινότητας) και στα τηλέφωνα: 2384021300

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αλμωπίας
6982784467 κ.Χατζηαβραμίδου Ευδοκία
6980359435 κ.Ευαγγελία Μάτη
6938226588 κ.Οπλασένη Βασιλική

Μετά τον Αγώνα θα ακολουθήσει κλήρωση ενός ποδηλάτου Και για τους μικρούς μας φίλους παιδικά κράνη.

Να είστε όλοι εκεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News