Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης - Δείτε την ομιλία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας, σε μια τελετή με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά, όπως είναι λογικό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την ομιλία του νέου Δημάρχου:

.

15 σχόλια:

  1. ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θάχει πολύ πλάκα τέσσερα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγα εσύ θα έχει πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ απαξίωση ο αβραμικας
    Δεν σεβάστηκε ούτε τους ψηφοφόρους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι δηλαδή ψηφοφόρος του γίδ; και στεναχωρέθηκες γίδ;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;

      Διαγραφή
  5. Καλυτερα αν δεν γνωριζουμε να μην σχολιαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γραμμενα του τα εχουν και παλι δεν ξέρει να μιλαει. Θεε μου θα περασουμε πολλα 4 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορει κ να σας αρέσουν αυτα τα 4χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενω αυτος ο δικός σας που ξερει να τα λεει ειδαμε το χα'ι'ρι του 5 χρονια,βγηκε να πει 2 κουβέντες και δεν ειχε σταματημο. Ιχνος ντροπης,μας μιλησε και για εργα που αν κανεις μια βολτα στην Αριδαια,ειναι μια παρατημενη πολη σε ολους τους τομεις.Εχουν χαλασει οι μισες πομονες της περιοχης μεσα στις ζεστες και δεν μπορει ο κοσμος να ποτισει τα χωράφια του και αλλα ποσα,σα δε ντρεπεται λιγο,ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΥΡΝΑΣ ΑΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΑΙΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑ ο ΜΠΙΝΟΣ..ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΑΡΗ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..Κ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΟΥΣ..ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο τελικα,πως δεν τα ειδα ολα αυτα τοσο καιρο,κοιτα να δεις τι μπορεις να παθεις ε;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News