Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

«Μπορεί 7+6 να κάνει 19», λέει ο Χρήστος Μπάτσης - Η αινιγματική δήλωση για τις συνεργασίες

Mέχρι σήμερα, όλες οι πλευρές μιλούν μόνο με αινίγματα και έχει χαθεί πλέον η ουσία των προγραμματικών συγκλίσεων

«Ξέρεις μπορεί 7+6 να μην κάνει 13, αλλά να κάνει και 19». Αυτή ήταν η αινιγματική απάντηση που έδωσε ο Χρήστος Μπάτσης σε ερώτηση τοπικής ιστοσελίδας, σχετικά με τα ενδεχόμενα συνεργασιών ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

7 Δημοτικούς Συμβούλους διαθέτει η δική του παράταξη και 6 η παράταξη του Νίκου Παρούτογλου, σύνολο 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Μέχρι τους 19 υπολείπονται άλλοι 6 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Σε ποιους αναφέρεται άραγε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος και πόσο βάση έχουν τα λεγόμενά του; Η απάντηση θα δοθεί σύντομα στην πράξη και τότε θα αποδειχτεί κατά πόσο αυτά που διαδίδονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα… Γιατί μέχρι σήμερα, όλες οι πλευρές μιλούν μόνο με αινίγματα και έχει χαθεί πλέον η ουσία των προγραμματικών συγκλίσεων.

17 σχόλια:

  1. Ας ξεκινησουμε από τα βασικα. Μαθε να μετρας. 1-2-3-4-5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1+1=3 το είχε πει πολιτικός εν δράσει μην καιγεστε

      Διαγραφή
  2. Χρήστο πόσο κάνει ένα και ένα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμαρώνεις Χρηστάρα που θα συνεργαστείς με αποστάτες; Κρίμα. Δείχνεις ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποστάτες; αμάν η χαρά του

      Διαγραφή
    2. και τι να κανει ρε μπουμπουνα? ο νομος το οριζει οτι πρεπει να γινουν συνεργασιες

      Διαγραφή
    3. Άσε το ήθος κατά μέρος 3.11.χορτασαμε

      Διαγραφή
  4. Ο βεσκος τον σέρνει από τη μύτη. Τον έχει κοιμήσει όπως είχε κοιμήσει και τον μπινο. Οι σκοποί του γνωστοί και πάντα διαχρονικοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο βεσκος ειναι εκατο χρονια μπροστα, ειναι πολιτικος, ο αλλος ακομα στα σπαργανα ειναι

      Διαγραφή
    2. Πόσους δικούς του τακτοποίησε ο Βέσκος; Απαριθμήστε τους

      Διαγραφή
    3. μεχρι τριτο βαθμο συγγενιας τους εχει βολεψει. τωρα εμειναν οι πιο μακρινοι συγγενεις και φιλοι.

      Διαγραφή
  5. ΧΡΗΣΤΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ; ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΥΛΑ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΧΡΗΣΤΟ. ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν όπως η ζωή έτσι και η πολιτική επιστρέφει συμπεριφορές, τότε την έχεις πολύ δύσκολα Χρηστάρα. Φέρθηκες με τον χειρότερο τρόπο μαζί με την παρέα σου, σε έναν άνθρωπο που σε τίμησε και σε εκτίμησε. Θλιβερή συμπεριφορά για έναν νέο στην πολιτική. Ξεπέρασες ακόμα και αυτούς που κορόιδευες και όσο κι αν σε ενοχλεί να το ακούς έγινες αποστάτης. Ο κόσμος σε επιβράβευσε, όπως επιβραβεύει δυστυχώς κάθε τι που πάει –δήθεν- κόντρα στο σύστημα. Όμως γρήγορα θα καταλάβουν όλοι ποιος είσαι και πόσο πολύ εύκολα ξεχνάς τις υποσχέσεις σου και προδίδεις τον λόγο σου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτά που έλεγες για τον Μπίνο λίγες μέρες πριν βγεις από Αντιδήμαρχος. Πόσο πολύ σε εμπνέει και πόσο άξιος Δήμαρχος είναι. Όλα άλλαξαν για μια καρέκλα. Να θυμάσαι, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον Προδότη ουδής. Εύχομαι ειλικρινώς να έχεις ακριβώς την ίδια τύχη με τον Μπίνο και μάλιστα ακριβώς από τους ίδιους ανθρώπους. Καλή επιτυχία στο έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μεγαλόστομιεςείναι αυτές.ποιος προδότης. Ο, τι σας βολεύει γράφετε.το ενδεχόμενο να πρόδωσε ο απερχόμενος όλους όσους τον στήριξαν το έχετε υπ όψινσας.δεν κατάλαβα.ολα γινότανε σωστά? Πας διαφωνών ίσον αποστάτης η προδότης.Ο απερχόμενος ήταν κολλητός της Τζακρη να θεωρηθεί προδότης της ιδεολογίας του.αυτο δε σας βολεύει όμως.χασατε συμφέροντα αυτό είναι δυστυχως

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΜΩΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΕΑΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΥΔΕΙΣ. ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ??ΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ!!ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News