Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Με πρόσωπο «έκπληξη» συζητά ο Χρήστος Μπάτσης για την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας

Μέχρι στιγμής, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος έχει επιλέξει να συνομιλεί μεμονωμένα με Δημοτικούς Συμβούλους, αναζητώντας συμμαχίες... ανάγκης και αγνοώντας επιδεικτικά τους επικεφαλείς

Να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πλειοψηφία προσπαθεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης. Έτσι, βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ανθρώπων που θα στηρίξουν τη διοίκησή του, συμμετέχοντας φυσικά και οι ίδιοι σε αυτήν.

Την θέση του Αντιδήμαρχου Καθημερινότητας διεκδικεί, σύμφωνα με πληροφορίες, Δημοτικός Σύμβουλος που δεν εκλέχθηκε με το συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση και έχει... εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η συζήτηση, ενώ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από μέλη του συνδυασμού στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος.

Μέχρι στιγμής, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος έχει επιλέξει να συνομιλεί μεμονωμένα με Δημοτικούς Συμβούλους, αναζητώντας συμμαχίες... ανάγκης και αγνοώντας επιδεικτικά τους επικεφαλείς. Προφανώς, ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο τις δυνατότητες που του δίνει ο Κλεισθένης...

7 σχόλια:

  1. ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ '
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι πρακτικες τον χαρακτηριζουν τον νέο δημαρχευοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. τωρα που απολυθηκε απ την εθνικη πιστευω θα προσφερει ο Αγγελος

      Διαγραφή
  4. Αυτή η θέση πρέπει να καταργηθεί,γιατί όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα ,δηλαδή μηδέν εις το πηλίκον.Αν χρησιμοποιείς ηλεκτρονικά μέσα ανεξάρτητων ομοιδεατών και σχολιάζει το σόι σου ως ανώνυμοι για το πόσο καλό παιδί και δουλευταράς είσαι,τότε εγώ παραιτούμαι.Αν βάλεις και καμμιά φωτό πάνω στο τρακτέρ σου τότε γίνεσαι viral.Εγώ όμως ξάδερφε δεν έχω κάδο ενώ πληρώνω ανταποδοτικά τέλη,πλημυρίζω όποτε βρέχει γιατί κάποιος βλάκας φίλος εργολάβος σου έκλεισε τους σωλήνες που έφευγε το νερό κάτω από το δρόμο και πολλά ακόμη καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News