Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ο Δημήτρης Βέσκος για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας;

Μια σκέψη που στηρίζεται στην εμπειρία του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος είναι ο αρχαιότερος του νέου σώματος

«Καυτό» είναι το καλοκαίρι για το νεοεκλεγέντα Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει το δικό του σύστημα εξουσίας ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, θα είναι η εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μια διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες μέρες που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσανατολίζεται στο πρόσωπο του Δημήτρη Βέσκου για τη θέση αυτή. Μια σκέψη που στηρίζεται στην εμπειρία του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος είναι ο αρχαιότερος του νέου σώματος.

6 σχόλια:

  1. Μόνο εσύ Αριδαία νιουζ τραβάς ζόρι για ποια θέση θα πάρει ο Βέσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι και να γραψει ολα σας χαλανε, φαντασου χαλιεστε με ενα απλο αρθρο της πλακας, που να αρχισει να σας πηδαει κανονικοτατα, τοτε ειναι που θα κοιμοσαστε μ ενα ματι ανοιχτο χα..χα...χα..

      Διαγραφή
    2. ...μάλλον εσυ τραβάς ζόρι με οτι γράφει ο Σταυρος, πάντως κάνε υπομονή σε λίγο θ αρχίσουν τα γλέντια.θυμήσου μόνο τι τράβηξε ο Μπίνος και ο Σταυρος 4 χρόνια απ τον Σαμάντη(μεχρι να τα πάρει), καθημερινους ξεφτελισμους και μπινελίκια, φαντάζομαι οτι αν παθει κάτι τέτοιο ο Μπάτσης θα πέσει πολύ γέλιο γιατί ειναι ευαίσθητο το παλληκάρι μας, αλλα ολα εδω πληρώνοντε, υπομονή.

      Διαγραφή
  2. Μπάτση πες αλεύρι, ο Τσάνταλης σε γυρεύει. Περιμένουμε να δούμε πως θα φτιαχτεί η πλειοψηφία, θα καταφέρει ο Μπατσης να δελεάσει συμβούλους του Μπίνου; Για τη θέση του γενικού γραμματέα έκλεισε ο Τσιμτσιρίδης, αφου πλέον αντιμετωπίζει και θεμα εύρεσης εργασίας. Η παράταξη του Μπίνου πάλι λέει ότι είναι δεμένη και αραγής. Η παράταξη του Παρούτογλου είναι έτοιμη να ενδώσει, ο Παπαδόπουλος έχει βλέψεις για τον ΧΥΤΑ και τα σκουπίδια, ο Νίκος θα πάρει και αυτός ένα μισθό κάπου,το ίδιο ο Λεμονίδης και ο Τσερκέζος. Βλέπετε δηλδη ότι όλα για την καρέκλα γίνονται. Από την παράταξη του Χατζηδημητρίου δεν ακούγεται τιποτε απολύτως, μαθαίνουμε ότι δεν συζήτησαν με κανενα ούτε και κανένας τους έψαξε. Άρα τι γίνεται τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΣΑΕΙ Ν ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ? ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Αντί να καθίσετε να ασχοληθείτε λίγο με το καλό του τόπου κάθεστε και μαλώνετε μεταξύ σας, βγήκε ο κ. Μπάτσης καλώς ή κακώς αρέσει σε κάποιους ή όχι το θέμα είναι το καλύτερο για τον τόπο. Καθίστε ασχοληθείτε για το καλό της Αλμωπίας αλλά τι να πω αυτοί ήμασταν μια ζωή τώρα θα αλλάξουμε; Ας αρχίσουμε να προβληματιζομαστε σιγά σιγά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News