Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Από τις ακαδημίες του Αλμωπού στην ΠΑΕ Ξάνθη ο Διονύσης Ξανθός

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 17/7 υπέγραψε με την ομάδα της ΞAΝΘΗΣ παρουσία του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, καθώς και του προέδρου και του Διευθυντή Ακαδημιών του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Αλμωπού Διονύσης Ξανθός ο οποίος θα είναι για την νέα σεζόν στο ρόστερ της κ17.

Ο ταλαντούχος χάφ αναδείχθηκε από το τμήμα κ11 – κ13 – κ15 της ακαδημίας του Αλμωπού, καθώς και από την δεύτερη ομάδα η οποία φέτος συμμετείχε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Επίσης, ήταν βασικό μέλος από την κατηγορία παίδων έως και νέων της ομάδας της μικτής Πέλλας δείχνοντας τα πολύ καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία του.

Η διοίκηση του Αλμωπού του εύχεται κάθε επιτυχία στην από εδώ και στο εξής ποδοσφαιρική του πορεία, με υγεία και καλή πρόοδο. Τέλος, το ενδιαφέρον παραμένει ζωηρό για αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές του σωματείου των κυανόλευκων από ομάδες της Super League και όχι μόνο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News