Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ανεμοστρόβιλος Χαλκιδική: Το χτύπημα της φονικής κακοκαιρίας μέσα σε 1,5 λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε 1.35 με την βοήθεια timelapse εξελίσσεται η κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική με έξι νεκρούς και έναν αγνοούμενο

Το χρονικό της χθεσινής θεομηνίας με τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την Χαλκιδική, καταγράφηκε από κάμερα στην Πυλαία και μεταδίδεται από το north meteo και είναι σοκαριστικό.

Μέσα σε 1.35 με την βοήθεια timelapse εξελίσσεται η κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική με έξι νεκρούς και έναν αγνοούμενο. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω παρατηρήστε πως «κλείνει» ο ουρανός και πως αρχίζει να ξεσπά η κακοκαιρία και να γιγαντώνεται δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο. Οι αστραπές σκίζουν τον ουρανό και στο βάθος φαίνεται η δύναμη με την οποία πλήττουν την περιοχή τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Δείτε το χρονικό της χθεσινής θεομηνίας στην Χαλκιδική από την πανοραμική κάμερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News