Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Γιώργος Γκλαβάκης: «Είχα θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση της ΝΔ ως υποψήφιο Βουλευτή»

Δήλωση Γιώργου Γκλαβάκη

Απαντώντας στις ανακρίβειες που ακούγονται και γράφονται για το πρόσωπό μου θα ήθελα να δηλώσω:

Είχα θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος ως υποψήφιο βουλευτή για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Είναι αναληθές αυτό που υποστηρίζουν ορισμένοι ότι μου προτάθηκε η υποψηφιότητα αλλά εγώ αρνήθηκα.

Σέβομαι την απόφαση που πήρε τελικά η παράταξη μας για την μη συμμετοχή μου και ζητώ από όλους ενότητα και στήριξη στη Νέα Δημοκρατία για μια ξεκάθαρη νίκη.

Γιώργος Γκλαβάκης

18 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Γιώργο για την τοποθέτηση σου. Όσοι είναι πιστοί και ακόλουθοι μιας παράταξης, θα πρέπει να είναι πιστοί και στις αποφάσεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ν.Δ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ! Ο κος ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί σοβαροί επαγγελματίες και οικογενειαρχες υπάρχουν στην Αλμωπια. Ικανά κομματικά στελέχη δεν υπάρχουν για να στελεχώσουν ένα ψηφοδέλτιο. Και αυτός και ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ είναι καλά παιδιά. Στη βουλή όμως πρέπει να στείλουμε ικανά πολιτικά στελέχη για βουλευτές. Τα καλά παιδιά ας μείνουν ανάμεσά μας. Αν ο Γιώργος δεν ήταν ο γιος του Γιάννη θα διέθετε τον εαυτό του στη διάθεσή της παράταξης; Ποιος το πιστεύει αυτό; Μη τρελαθούμε.

      Διαγραφή
    2. 5:54 μμ, ποιά είναι τα καλά πολιτικά στελέχη στην Αλμωπία; Δυστυχώς η πολιτική είναι κληρονομική γιατί για να ασχοληθεί κάποιος πρέπει να τον "σμπρώξει" ένας με την ίδια λόξα και φυσικά με χρήμα, που δεν το έχει ούτε ο αγρότης, ούτε ο υδραυλικός! Τι θα έκανε αν δεν ήταν γιός του Γιάννη, δεν το ξέρεις και δεν θα το μάθεις!

      Διαγραφή
  3. Και καλά έκανε και δεν σου προτάθηκε. Βαρεθήκαμε πια η πολιτική στην Ελλάδα να είναι κληρονομκό δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε δηλαδη ο φουντουκιδης ειναι υποψηφιος απο παρθενογεννηση.

      Διαγραφή
  4. γαργαρα την εκανες. Αλλα ελεγες πριν την ανακοινωση, οτι ταχα ησουν σιγουρος, και ειχες σχεση με Κυριακο και Ντορα....κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα δεν πειράζει...θα σε κάνει γενικό γραμματέα κάπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο λες ψέματα. Ο γραμματέας του Προέδρου Μητσοτάκη ο Κύριος Αθανάσιος Νεζης είπε παρουσία όλης της ΔΗΜΤΟ Αλμωπιας που αριθμούσε 20 και πλέον άτομα ότι αρνήθηκες την κάθοδο σου στις εκλογές. Είσαι ψεύτης. Αυτό είναι στη διάθεσή του οποιουδήποτε. Πληροφορίες στη ΔΗΜΤΟ Αλμωπιας. Κρίμα... Αλεπού 100 αλεπουδάκι 101 δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις Γιώργο γιατί διαδίδουν ότι εξ αιτίας σου έμεινε η Αλμωπία χωρίς υποψήφιο. Αυτό που είναι περίεργο είναι το γιατί το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Νέα Δημοκρατία τιμώντας την Αριδαία Γιώργο μας ενημέρωσε επίσημα δια στόματος Νεζη ότι σου πρότεινε και εσύ αρνήθηκες. Τους λόγους τους ξέρεις εσύ.... Λυπάμαι πολύ που ευθύνεσαι για την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργο μήπως δεν μας τα λες καλά, εδώ ο 6:41 μιλάει με στοιχεία
    Μήπως πρέπει να τα ξεκαθαρίσει η δημτο που είναι και η αρμόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα κουράσατε καρακλοκένταυροι πολιτικάντηδες. Ο κόσμος δεν ξεχναει ποιοί εφεραν τη χρεωκοπία. οι κοικοκυραίοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Με όλη μας τη δύναμη στηρίζουμε Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειστε η καταρα του τοπου πουλησατε τη Μακεδονια ευχομαι να χαθητε σαν κομμα και να μη ξαναταλεπωρησετε τον ελλην λαο με τα ψεματα

      Διαγραφή
    2. εσείς να δείτε πως κουράσατες μωρή κουράδες του σύριζα

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟ 5% ΜΩΡΗ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΣΕΛΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  11. ρε Γιωργο ασε τα βουλευτιλικια, καλο παιδι εισαι τι θες και μπλεκεσε; εκει θελει ανθρωπους να παλεψουν να κανουν θυσιες, αν ειναι οπως ο καλος πατερας σου που ασχοληθηκε και δεν ακουμπησε καν, κι μονο τ ακουμπησαμε αστο, ειλικρινα δεν σου αξιζει για να δινεις εξηγησεις στον καθενα και ασχολησου με τα φυτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΨΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΑΛΙΑ ΑΛΛΟΥ ΓΚΛΑΒΑΚΗΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News