Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα - Όλα τα ονόματα

Δείτε το ψηφοδέλτιο

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα.

Υποψήφιοι είναι οι εξής:

- Βασιλειάδης Βασίλειος (Λάκης), Πολ. Επιστήμων
- Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία, Εκπαιδευτικός
- Καρασμάνης Γεώργιος, Οικονομολόγος
- Ποζίδου Νικολέττα, Νοσηλεύτρια
- Σταμενίτης Διονύσιος, Πολ. Μηχανικός
- Φουντουκίδης Ευστάθιος, Δικηγόρος

27 σχόλια:

  1. Δεν ξέρουν ότι στο νόμο υπάρχει κ Έδεσσα και ΑΡΙΔΑΙΑ και ΣΚΥΔΡΑ γιατί και στην ΣΚΥΔΡΑ είναι σαν να μην υπάρχει....λίγο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ θά φανεί το ανάστημα των ανθρώπων της ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας
    Εδώ και τώρα συμμετοχή αλλιώς σπίτια σας, στο κάτω κάτω δεν είστε επαγγελματίες ,εκτός αν είστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα ήθελα να πω με την σειρά μου ένα μεγάλο κρίμα ... δηλαδή σε ολόκληρη την Αλμωπία δεν υπάρχει δηλαδή ούτε ένας άξιος ... ούτε ένας έξυπνος ... ούτε ένας κοινά αποδέκτος πολίτης στο κόμμα της νέας δημοκρατίας που θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ;; Να έχει δηλαδή το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του προς ψήφιση από τον λαό;;; Μόνο στα Γιαννιτσα υπάρχουν άξιοι δηλαδή ;;; Λοιπόν το θέμα είναι τεράστιο ... απλά χρειάζεται και λίγο μυαλό για να το καταλάβουνε μερικοί .... Κ. Τζατζη δυστυχώς αποτύχατε !!! Αγαπητοί συμπολίτες μου δυστυχώς αποτύχαμε και εμείς .... κρίμα και πάλι κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι έγινε ρε Τζάτζη; Γραμμάνους σας έχει ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παραιτηθει αμέσως ως ένδειξη δυσαρεσκειας η Τοπική. Με πρώτο τον Τζατζη. Όταν είχε έρθει ο Μητσοτάκης αυτά σας είπε;

      Διαγραφή
    2. Ο τζατζης μονο για φωτογραφία ειναι και καμμια επαγγελματικη δουλειά να παρει.απο ποτε εγινε ικανος να αποφασιζει για τοδο κρισιμα θέματα;

      Διαγραφή
  5. 5 από Γιαννιτσά και 1 από Σκύδρα.
    Ψηφίστε κορόιδα της Έδεσσας και της Αλμωπίας ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ κατακαημένη Αλμωπία. Για μία ακόμη φορά σε έχουν γραψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΎΝΕ ΟΙ 2 ΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΡΟΊΔΑ ΣΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ασταυρωτα να το νιωσουν τα μουλαρια φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ασταύρωτα, πάλι θα βγουνε με τις ψήφους των υπολοίπων. Το βασικό είναι να καταλάβει το κόμμα ότι δεν μπορεί να μας κοροιδεύει έτσι. Ήδη η ΝΔ εχασε μία ψήφο. Φτάνει τόσο δούλεμα.

      Διαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΑΡΙΔΑΙΑ 5-0,
    ΓΙΑΝΝΙΤΣΆ-ΕΔΕΣΣΑ 5-0
    ΑΝΤΕ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ,
    ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΝΔ ΚΑΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΆΜΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΌΙΔΟ Η ΝΔ Ή ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι εσείς οι νεοδημοκρατες της Αλμωπιας και της Έδεσσας, για το φτύσιμο του κόμματος στις περιοχές σας, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΨΉΦΙΣΗ ΑΛΛΟΎ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για διαμαρτυρία. Ας προσπαθήσουμε όλοι να διαδοσουμε, να κάνουμε το κίνημα :ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΩ. Διαδοστε το με τα sosial media

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πρόβλημά μας δεν είναι οι αλλοι υποψηφιοι του νομού, αλλά το ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που άλλα μας έλεγαν, άλλα έταζαν και τελικά άλλα έκαναν. Αγνόησαν και έβγαλαν το μισό νομό από τον χάρτη. Τελικά είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν. Για αυτό θα κάνουμε ότι χειρότερο για αυτούς και θα ψηφίσουμε ΖΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  12. Όλοι οι έξυπνοι κινήματα βρίσκουν.η τοπική να μη μιλάει για Σαμαρά για να βάλει υποψήφιο ο Μητσοτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είδαμε και το Σηφάκη από την Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τώρα​ εγώ πάω βελοποΒελό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι τρεις βουλευτές που θα εκλεγούν με βεβαιότητα είναι: Καρασμάνης Γιώργος, Βασιλειάδης Λάκης και Τζάκρη Θεοδώρα. Για την τέταρτη έδρα άγνωστο ποιο κόμμα ή ποιος υποψήφιος. Την τέταρτη έδρα θα διεκδικήσουν η Ν.Δ. (πολλοί υποψήφιοι), το ΚΙΝ.ΑΛ. (μάλλον ο Παπανικολάου Νίκος), η Χ.Α. και η Ελληνική Λύση αν μπει στην Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστη εκτημιση.........

      Διαγραφή
    2. μου λες οτι θα παρει στο νομο ο συριζα 25%; αστο καλυτερα, τρεις θα βγαλει η Ν.Δ. και μια ο Βελοπουλος, γραφτο και τα λεμε μετα.

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 4-Ο ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 12.10

      Διαγραφή
  16. Εγω μετα από την ξεφτίλα μας σαν κομμα της νδ παω Βελοπουλο με 1000 ας τους ψηφίσουν οι γιαννιτσιωτες τους υποψήφιους τους ακου εκεί οι 5 απο τους 6 από Γιαννιτσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουλη Μητσοτάκη μαλλον εισαι σε αλλο πλανήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τα περισοτερα σχολια ειναι απο γραφειο συριζαιου, προσπαθουν να διασπασουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και ολοι οι υπολοιποι το τρωτε, λοιπον μαθετε οτι στην Αλμωπια κανεις δεν δεχτηκε να μπει, απλα η πουστια εγινε απ την Φουντουκιδου που με τσαμπουκα εβγαλε εξω τον Ταπαζιδη και εβαλε τον γιο της, τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΑΛΜΩΠΕΣ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΝΕΣΑΤΕ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΟΔΕΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε μεγαλε, και παντα αυτοι που μπαινουν ειναι για τα μπαζα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News