Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Έδεσσα: Θρήνος για τον 24χρονο Γιώργο που «έσβησε» τόσο πρόωρα

Ήταν γνωστός και από τη συμμετοχή του στα τοπικά πρωταθλήματα ως διαιτητής

Θρήνος επικρατεί για το θάνατο του 24χρονου ποδηλάτη από την Έδεσσα, που έχασε τη ζωή του όταν 62χρονη οδηγός ενός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε μια ομάδα ποδηλατών έξω από την Πτολεμαΐδα το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο άτυχος 24χρονος Γιώργος Μίλτσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία, ενώ ήταν γνωστός και από τη συμμετοχή του στα τοπικά πρωταθλήματα ως διαιτητής.

Η ΕΠΣ Πέλλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πέλλας με αφορμή τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του διαιτητή της Ένωσής μας κ. Μίλτση Γεωργίου συνήλθε εκτάκτως σήμερα 23-6-2019 και αποφάσισε ομόφωνα: Να παραστεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας καθώς και η Επιτροπή Διαιτησίας στην εξόδιο ακολουθία. Να εκφράσει και δημόσια τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της για τον πρόωρο και άδικο χαμό στην οικογένεια του εκλιπόντος . Να καταθέσει χρηματικό ποσό σε ευαγές ίδρυμα του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News