Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τσίπρας: «Εμείς τα πλεονάσματα τα επιστρέψαμε στον λαό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1

Βack to back τηλεοπτικές εμφανίσεις για τον Αλέξη Τσίπρα. «Αυτοί που βούλιαξαν την χώρα κάνουν τώρα τους σωτήρες». Παρακολουθήστε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1.

Ακόμα μια τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μετά την μεταμεσονύχτια συνέντευξη στο Kontra, ο πρωθυπουργός μίλησε στον ΑΝΤ1. Όσο πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν ό,τι μπορούν για να πυκνώσουν τις εμφανίσεις τους και να πείσουν τους αναποφάσιστους οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται τόσο από τα όσα λένε τα κομματικά επιτελεία, όσο και από τις δημοσκοπήσεις θα είναι πολλοί και ίσως να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ο πρωθυπουργός αποκάλεσε γούρι του τον παρουσιαστή και στην συνέχεια είπε ότι το μέλημά του είναι να μετατρέψει την ευημερία των αριθμών σε ευημερία των πολιτών.

Αναφερόμενος στην 13η σύνταξη όπως την αποκαλεί, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι είναι λαϊκισμός και ανέφικτη. Στο ερώτημα γιατί δόθηκε τώρα, ο κ. Τσίπρας είπε: οι ανακοινώσεις μου είχαν δυο σκέλη στο Ζάππειο. Κάποια μέτρα για το 2019 και κάποια άλλα για το 2020 και 2021. Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στα πλεονάσματα είπε: «εμείς το περίσσευμα θα το δώσουμε στους πολλούς και όχι στους λίγους».

Για τον ΕΝΦΙΑ είπε ότι στόχος είναι να μειωθεί στοχευμένα και όχι σε αυτούς με τις off shore και τις πισίνες. Κάνοντας μια μικρή αυτοκριτική είπε ότι «η κυβέρνηση έκανε τα λάθη της και τα σωστά της έβγαλε όμως την χώρα από τα μνημόνια». Χαρακτήρισε την ψήφο της Κυριακής ψήφο εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης. «Είναι ή ψήφος εμπιστοσύνης, ή ψήφος ακύρωσής τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Στο τέλος του χρόνου είπε θα έχουμε μια εικόνα για το αν θα έχει αυξηθεί η κατανάλωση. Υποστήριξε ότι δεν είναι προεκλογικές οι παροχές και τώρα που έχουμε την βεβαιότητα από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τώρα ανακοίνωσε τις παροχές. Είπε ακόμα ότι έχει ήδη καταθέσει στους Ευρωπαίους τη μη μεόωση του αφορολόγητου και θα έρθει πριν από τις εκλογές.

«Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος της τετραετίας. Είναι πολύ κοντά δεν έχει σημασία και αξία αυτό», είπε όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει πρόωρες εκλογές. Δείτε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1:

15 σχόλια:

  1. Μια συνεντευξη που 50 λεπτα ακουγονται μονο αληθειες και αυτο ειναι που μετραει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 334,988 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της χώρας στο τέλος του 3ου τριμήνου του 2018, ξεπερνώντας κατά 21,493 δισ. ευρώ το 3ο τρίμηνο του 2017 και κατά 11,610 δισ. ευρώ το 2ο τρίμηνο του 2018, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής

      Διαγραφή
    2. Ναι καλή μου.
      Εχεις δίκιο.
      Το λέει ο τίτλος.
      Τα πλεονάσματα τα δίνουμε στον λαό
      Αυτό που δεν λέει όπως τοσα άλλα που έντεχνα απέκρυψε.
      Είναι οτι τα έδωσε για να τα πάρει πίσω δίπλα και τριπλά.
      Τι να πρωτοθυμηθω?
      Το μαϊμού συμβούλιο αρχηγών. Σωμάτων ασφαλείας για την πυρκαγιά στο μάτι που ήξερε αλλά απέκρυπτε την ύπαρξη νεκρών?
      Την ανταλλαγή της συμφωνίας των Σκοπίων με τις συντάξεις των ελλήνων ?
      Αστο
      Δεν σε παίρνει και μη μιλάς για αλήθειες

      Διαγραφή
    3. το ποιος εκανε καλη συμφωνια για την μακεδονια μας το ξερει οποιος ξερει ιστορια φιλε μου και αμφιβαλω αν εχεις διαβασειε στω 2 σελιδες της συμφωνιας!

      Διαγραφή
  2. Ποιο πλεόνασμα δεν μπορώ να καταλάβω....όταν χρωστάμε 350 δις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Αστο. Και να στο πω πάλι δε θα το καταλάβεις.
      Άστο να πάει στο διάολο... Αφού σε κουράζει το ρημάδι...

      Διαγραφή
    2. Γεια σου 6.59 επιστημονα....

      Διαγραφή
  3. φίλε Τσίπρα ατύχησες.Οι έλληνες θέλουμε κάποιον να ξέρει καλά τη κουτάλα.Να του την έχει μάθει ο παπους βουλευτης μέχρι εγγονό βουλευτή .Κάποιον που μεγάλωσε σε κότερο ,όχι έναν που έκανε καμιά βόλτα...Κάποιον που έχει κουμπάρο ναρκέμπορα τύπου Μαρινακη...εσύ θα μείνεις με την αγάπη σου στα ασυνόδευτα παιδια των Προσφύγων...εμεις Θέλουμε έναν να κάνει δυνατά το Σταυρό του την Κυριακή στην εκκλησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε Τσιπρα ατυχησες, με κατι βοδια πολιτικους χανεις το παιχνιδι, φιλε Τσιπρα εχουμε κ εμεις στην Πελλα βοδια βολευτες σου, να τους χαιρεσε.

      Διαγραφή
    2. Συγκινηθηκα ρε 6.04.Μια χαρα ξερει απο κουταλα ο Τσιπρας,γονος πλουσιας οικογενειας ειναι, ο πατερας του ηταν μεγαλοεργολαβος επι χουντας(ΑΚΤΩΡ) ιδιωτικη εκπαιδευση ελαβε...Σταυρους δεν κανει αλλα με τον αρχιεπισκοπο ειναι παρα πολυ καλοι φιλοι,σφιζει απο αγαπη για τα προσφυγοπουλα γι αυτο και κοιμουνται μεσα στις λασπες και το κρυο τον χειμωνα και την αφορητη ζεστη το καλοκαιρι....ΝΑΙ λοιπον Τσιπρα δαγκωτο...

      Διαγραφή
    3. ενα δακρυ κυλησε 6.04

      Διαγραφή
  4. υπάρχει τηλεοπτικό κανάλι που να είναι υπερ του Σύριζα? κανένα! Ποιός εφοπλιστής θα υποστηρίξει τον Αλέξη ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ εχεις το σκοπιανό σαιτ και τη σκοπιανή εφημερίδα, δεν εχεις ανάγκη απο τηλεοπτικό κανάλι ωρε πιθίκι

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το τόπο με τόσα ζώα που ψηφίζουν χωρίς μνήμη είτε σύριζα τους ψεύτες είτε ΝΔ τους κλέφτες δυστυχώς με τα ίδια υλικά μην περιμένετε άλλου είδους πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσίπρα ετοιμάσου...26 ψηφίζουμε 27 φεύγεις!!!είναι στο χέρι μας και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιαυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News