Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Δήμαρχος Αλμωπίας: Εγκρίθηκαν 2.040.800 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δ.Α.Κ. Αριδαίας

Ανακοίνωση

Εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους 2.040.800 ευρώ προς το Δήμο Αλμωπίας, που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2010 – Τομέας Περιβάλλον, Δράση: Ενεργειακές αναβαθμίσεις Δημόσιων Κτιρίων».

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «η Δημοτική μας Αρχή μπορεί να είναι περήφανη γι’ αυτή την εξέλιξη, καθώς είναι αποτέλεσμα σημαντικής δουλειάς που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα. Πρόκειται για ένα κτίριο που στεγάζει πολλές αθλητικές κυρίως δραστηριότητες του Δήμου μας και αυτή η παρέμβαση θα το αναβαθμίσει σημαντικά. Δημιουργούμε τις συνθήκες για αλλαγή σε πολλούς τομείς στο Δήμο μας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί».

1 σχόλιο:

  1. Ας προστατέψουμε αυτό το στολίδι.Σαν τα μάτια μας πρέπει να το προσέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News