Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΓΕΛ Αριδαίας: Ανακοίνωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2019

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται στους αποφοίτους του ΓΕΛ Αριδαίας των παρελθόντων ετών, ότι η εγκύκλιος που αφορά στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Όσοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις αυτές παρακαλούνται αποκλειστικά εντός του διαστήματος από 20/3-29/3/2019 να επικοινωνήσουν με το ΓΕΛ Αριδαίας (23840-22727) προκειμένου να καταθέσουν την Αίτηση συμμετοχής τους σ΄ αυτές τις εξετάσεις.

Τα δικαιολογητικά που θα φέρουν μαζί τους είναι:

1. Α/φο Απολυτηρίου ΓΕΛ ή ισότιμου κύκλου σπουδών πχ Απολυτήριο ΕΠΑΛ, Σιβιτανιδείου κλπ

2. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο (για αλλοδαπούς) και

3. μια πρόσφατη φωτογραφία για την έκδοση του Δελτίου Εξεταζομένου.

Να σημειωθεί ότι:

Α) Απαιτείται η φυσική παρουσία του Υποψηφίου στο σχολείο ή νόμιμα εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του. Προτείνεται δε για τους αποφοίτους μας, το διάστημα από Τρίτη 26 μέχρι Παρασκευή 29 Μαρτίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ταχύτερα.

Β) Οι μαθητές απόφοιτοι με το10% των ετών 2017 ή 2018 θα συμπληρώσουν απευθείας μηχανογραφικό δελτίο κατά το διάστημα που το ΥΠΕΠΘ θα ορίσει με νεότερη εγκύκλιό του.

Ο Δ/ντης του ΓΕΛ Αριδαίας
Χρήστος Ρίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News