Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Σκύδρας: Κατάθεση ψυχής από τη Μαρία Γιακαμόζη

Καλη σας μέρα... με κατάθεση ψυχής!

Απο την θητεία μου στον τραπεζικό χώρο σε θέσεις ευθυνης εκτός της εξειδίκευσης σε θεματα τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αποκόμισα την ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και διάγνωσης των αναγκών των πελατών.

Η πορεία μου στη ζωή, η μεγάλη απώλεια και οι δυσκολιες με όπλισαν με δύναμη και αυτοπεποίθηση απο πολύ μικρή ηλικία και μου δίδαξαν την προσφορά στην οικογένεια ειδικά και στην κοινωνία γενικότερα.

Από την θέση της δημοτικής συμβούλου,που οι συνδημοτες μου ,μου προσφεραν τιμώντας με με την ψήφο τους ,αλλά και των θέσεων, που μου εμπιστεύτηκε η Δημαρχος Σκυδρας και υπηρετώ εδω και πεντε σχεδόν χρόνια με πίστη και αφοσίωση ,της Αντιδημάρχου Οικονομικών κ Διοικητικών Υπηρεσιών, Αντιδημάρχου Μενηιδος,Προέδρου Σχολικής Επιτροπης ,Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για την Εμποροπανήγυρη, την Ανθοεκθεση και το Καρναβαλι, αποκόμισα εμπειρία στη δημοσια διοικηση και όραμα και ένιωσα την αξία της ευθύνης

Με εφόδια ολα τα παραπάνω, με αστείρευτη διάθεση για προσφορά, δηλώνω και πάλι παρούσα,έτοιμη να προσφερω χρόνο και γνώσεις στο κοινό καλό ,χωρις προσωπικές φιλοδοξίες, με αδιάλειπτη παρουσία, με ήθος,εντιμοτητα και σεβασμό στο δημότη.

Συστρατευομαι στο πλευρό της Ιγνατιάδου Κατερινας ,η οποια απέδειξε οτι εχει και τις γνωσεις και την δυναμη ψυχής και την πολιτική οξυδέρκεια και το οραμα που απαιτει ο συγχρονος ρολος του Δημάρχου.

Συντασσομαι με την μεγάλη αυτοδιοικητικη υπερκομματική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μαζι με εκλεκτούς συνυποψηφιους, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Μενηιδος θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News