Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δήμαρχος σε Μπάτση: «Όσο καιρό θερίζαμε "Βασίλη και Βασίλη" και σαν αποθερίσαμε, "όξω, μωρέ κασίδη"» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Κάνω δημόσια έκκληση προς όσους διαφωνούν, να σηκωθούν και να φύγουν"

Απάντηση στην ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Μπάτση, έδωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος έκανε την εξής δήλωση: «Ο λαός μας λέει: Όσο καιρό θερίζαμε “Βασίλη και Βασίλη” και σαν αποθερίσαμε, “όξω, μωρέ κασίδη”. Καταγράφουμε μέσα από αυτή την σοφή ρήση του λαού ότι όσο κάποιος άνθρωπος ωφελείται και συμμετέχει όλα πάνε καλά και μόλις απομακρύνεται από τον χώρο ευθύνης όλα φταίνε. Θα πρέπει να ξέρουμε ότι εκλεγόμαστε από τους πολίτες με συγκεκριμένη εντολή για έναν συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο ορίζοντας, εκεί επιλέγουμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Όμως δεν μπορεί δυόμιση χρόνια να παρακωλύεις οποιαδήποτε προσπάθεια όχι μόνο της δημοτικής ομάδας, αλλά ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου».

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε εκείνους που διαφωνούν, αλλά παραμένουν στις καρέκλες τους. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Και μάλιστα υπάρχουν κι άλλοι που συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις, ενώ διαφωνούν. Κάνω δημόσια έκκληση προς όσους διαφωνούν, να σηκωθούν και να φύγουν. Δεν μπορεί να διαχειρίζεσαι εξουσία και να εκμεταλλεύεσαι αυτή τη διαχείριση για προσωπικό όφελος, όταν συμμετέχεις σε αυτά τα θεσμικά όργανα επειδή αυτή η δημοτική αρχή σε τοποθέτησε. Όποιος λοιπόν διαφωνεί, μπορεί να το κάνει και να φύγει. Προκαλώ και προσκαλώ όσους έχουν ύστερη άποψη και άλλη θέση, να σηκωθούν και να φύγουν. Δεν μπορούν να διαχειρίζονται πράγματα τα οποία πλέον δεν πιστεύουν. Αυτές οι ανεξαρτητοποιήσεις είναι πολύ όψιμες, έπρεπε να είχαν γίνει πολύ πιο νωρίς, για να δικαιολογούν και τη συμπεριφορά».

Όταν ο Δήμαρχος προκλήθηκε από τη Δημοτική Σύμβουλο Γεωργία Αμπάρη, λέγοντάς του ότι «κύριε Δήμαρχε και εσείς έχετε ευθύνη για τις επιλογές σας», ο Δήμαρχος απάντησε τα εξής: «Και βεβαίως εμένα βαρύνουν οι επιλογές μου. Ποιος είπε κάτι διαφορετικό; Αλλά ας με βαρύνουν εμένα, γιατί εγώ επέλεξα νέους ανθρώπους και τους έδωσα τη δυνατότητα να διαχειριστούν την αυτοδιοίκηση. Ας κριθώ ως προς αυτό, αν έκανα λάθος. Θέλω να κατηγορηθώ, ότι επέλεξα τον ανεξαρτητοποιηθέντα, να μπει πρώτος σε αυτό το Δημαρχείο και να ασκήσει δυόμιση χρόνια πολιτική. Δεν υπήρχε καμία διαφωνία μέχρι τα δυόμιση χρόνια. Απ’ όταν απομακρύνθηκε από θέση ευθύνης, τότε αρχίσανε όλα».

23 σχόλια:

  1. Είδαμε κ την απάντηση του Μπάτση και του Μπίνου απευθείας οπότε κρίνουμε και τους δύο. Και επίσης φάνηκε καθαρά ποιος έχει άγχος και στρες νεύρα πολλά νεύρα ...
    Και ποιος είναι ήρεμος με την συνείδηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέει πολλά... Το ότι είναι ήρεμος μετά από όσα έκανε και μετά από τον τρόπο που λειτούργησε λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Δεν συναισθαμεται τι έχει κάνει και ποιον έχει πουλήσει. Να τον χαίρεστε. Αλλά προσέξτε μη σας πουλήσει και εσάς όταν έρθει η ώρα.......

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Δήμαρχέ. Καλά τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΤΣΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλα του τα ειπε ο δημαρχος επρεπε να ειχε φυγε τοτε και τωρα θυμηθηκε οτι μπορει να γινει και δημαρχος.. που θα πας βρε αγορι μου μπατση να γινεις δημαρχος με τι προσοντα;; Πως θα μιλησεις σε κανενα συνεδριο;; Που να σε παμε και με ποιον να μιλησεις;;τοσο καιρο ακουμε οτι εισαι το καλυτερο παιδι αν εισαι τοσο καλο παιδι να σε παρουμε μια παστα και κατσε στο χωριο σου και στα ξυλα σου..και επισης καλο θα ηταν να μην λες δημοσια οτι ξοδεψες χρονο και προσωπικο χρημα για χαρη του δημου το δευτερο ηταν επιλογη σου..ειναι ντροπη να τα λες δημοσια για να δειξεις στον κοσμο οτι εβαλες και λεφτα απο την τσεπη σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ασχοληστε μονο με τον Μπστση τόσο πολύ πονάει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι και ποιος να μας πονεσει; Ο ανθρωπος ειναι κουτσο αλογο και προκαλει αισθηση πως πανε μαζι του ατομα σαν το κετικιδη που εχουν και ενα επιπεδο μορφωσης..οταν εισαι αγραμματος εισαι αγραμματος οσο καλο παληκαρι και να εισαι..ζητας δημοσιο βημα με την καθοδο σου ως δημαρχος και ολα αυτα τα χρονια περα απο το χωριο σου δεν ελεγες και τπτ αλλο ενα παλιοφραγμα εχετε εκει πανω και μας τα ζαλισε..ειπαμε τοπο να στα νιατα αλλα να υπαρχουν και προοπτικες..

      Διαγραφή
    2. Βλέπουμε και τους διαβασμενους τι κάνουν τους χορτασαμε

      Διαγραφή
  6. τύφλα να έχει ο Τσίπρας με τον Καμμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εάν εκφράσω την διαφωνία μου στους χειρισμούς του Δημάρχου θα αφήσετε το σχόλιο να δημοσιευτεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΧΟΙ ΙΣΧΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως εξής:Όταν αποθερισαμε όξω βρε κασιδη και τώρα που θερίζουμε τι καλός που είστε δημαρχε =Χουρσογλου

      Διαγραφή
  9. Χρηστακη μην ξεχνας ποιος σε εβγαλε στην επιφάνεια στην αλμωπια.
    Αν δεν ηταν ο μπινος να σε πολιτευσει δεν θα ήξερες ακομα να περπατας.
    Το χερι που σε ταισε ποτε μην το δαγκωσεις..
    Μην ξεχνας απο που ξεκινησες και χαλαρωσε λιγο..
    Οσο για τα 3 δις που θα σου δώσει η Ελλήνων συνέλευσης για εργα στην Αλμωπία οπως εγραψε ενας δικος σου στο προφιλ σου..
    Γελανε ακομα και τα καβουκια απο τις χελωνες..
    Συντονισου λιγο και πρωτα απ όλα κανε και λιγο αυτοκριτικη στον εαυτο σου για να δεις τι αποσκοπεις πραγματικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε το χωράφι του να θέριζε ο Μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολι μορφωση ο κετικιδης το ειδαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο ιδιοτελη ατομο δεν υπαρχει, ποτε δεν προκειτε ν ανεβει πατωμα, τωρα μαθαινω οτι ειναι υπο του Μπατση και καταλαβαινω τα ονειρα του.

      Διαγραφή
  12. Πολύ θέλω να δω τον μπατση
    Μισή ώρα μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων όταν θα έχει καταλάβει ότι όνειρο ζούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα και τον νοιαζει, ζημια θελει να κανει τον Μπινο και με το νεο συστημα να ειναι μεσα στα ποδια σας, αλλωστε οι βολες του προς αυτον ειναι, ερασιτεχνισμος, κατι που δεν θα το δειτε απο τον Σακη π.χ. που θα κανει αγωνα καθαρο και εντιμο.

      Διαγραφή
    2. καλα συγκρίνετε τον Μπάτση με τον Σάκη; ντροπη προσβάλετε τον γιατρό, ο Σάκης ειναι ετη φωτός μπροστα με μορφωση και κυρος, μη μπερδεύετε την κούτσα με την .......

      Διαγραφή
  13. 2,5 χρονια ολα τελεια απο τον μπας κλας,ηταν γλυκια η καρεκλα χρησταρα,το πολυ υλοτόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News