Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Σε αδιέξοδο η παράταξη Πασόη: Τον εγκαταλείπουν κορυφαίοι συνεργάτες του - Συνεχίζει με στήριξη Σηφάκη

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον κ. Πασόη, ακούει στο όνομα Νίκος Παρούτογλου. Ο πάλαι ποτέ Αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του, κατεβαίνει για Δήμαρχος

Την πιο δύσκολη φάση από ιδρύσεώς της, φαίνεται πως περνά η παράταξη του Δημήτρη Πασόη, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να σπάει σε πολλά κομμάτια και κορυφαίους πρώην συνεργάτες του να μετακινούνται σε άλλους συνδυασμούς.

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον κ. Πασόη, ακούει στο όνομα Νίκος Παρούτογλου. Ο πάλαι ποτέ Αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του, κατεβαίνει για Δήμαρχος. Τον κ. Παρούτογλου ακολουθούν σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Θεοδωρίδης και ο Κώστας Νικολαΐδης. Ο Μιχάλης Μπογδάνης από την πλευρά του, δεν αποκλείεται να στηρίξει την υποψηφιότητα του Σάκη Χατζηδημητρίου, σε περίπτωση που προχωρήσει τελικά, ενώ ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει πει πολλές φορές ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και η Δέσποινα Καλδερεμτζή δεν έχει καταλήξει αν θα είναι εκ νέου υποψήφια. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν, ότι ο κ. Πασόης αυτή τη στιγμή έχει δίπλα του μόνο την Κατερίνα Μπαγκή.


Όλα τα παραπάνω, δυσχεραίνουν σημαντικά μια νέα υποψηφιότητα Πασόη, ειδικά μετά από μία δημοτική περίοδο που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις αδυναμίες της σημερινής Δημοτικής Αρχής και έβαλε πολλά… αυτογκόλ που του τα χρεώνουν μέχρι και σήμερα οι συνεργάτες του. Προτίμησε να αναλωθεί σε ζητήματα που δεν αγγίζουν την κοινωνία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ταυτίστηκε με ανθρώπους της διοικούσας παράταξης οι οποίοι παρότι άσκησαν εξουσία βρέθηκαν απέναντι.


Σήμερα, μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, φαίνεται πως υπάρχει προσέγγιση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη, κάτι που το αποκάλυψε ο ίδιος ο Βουλευτής σε συνέντευξή του on camera. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Πασόη, αν και από το περιβάλλον του δηλώνεται ότι ο κ. Πασόης επιδιώκει όχι κάποιο χρίσμα, αλλά συζητά σε επίπεδο σύμπραξης και συμμαχιών. Πάντως ο κ. Σηφάκης αναφερόμενος στις Δημοτικές Εκλογές και στους συνδυασμούς που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, ήταν σαφής στις δηλώσεις του και ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Στην Αριδαία δεν έχει καταλήξει το θέμα, όμως νομίζω ότι το πράγμα πηγαίνει σε μια συνεργασία των συνδυασμών του Δημήτρη Πασόη και του Δημήτρη Ασβεστόπουλου». 

10 σχόλια:

  1. Κρίμα. Με Σηφάκη και Τζάκρη θα πας μπροστά Πασόη. Να είσαι σίγουρος. Όχι ότι οι υπόλοιποι που γράφει είναι αξιόλογοι. Ο Μπινός θα κάνει περίπατο με αυτούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαφειάδη να κοιμάσαι τα μεσημέρια κανά δυό ώρες γιατί τις νύχτες βλέπεις εφιάλτες και μας μεταφέρεις το άγχος σου.Ελα ηρέμησε για άλλα 4 χρόνια θα έχεις Δήμαρχο κολητό
    ΥΓ Έλα ανέβασέ το δικός μας είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σταυρος ρε Γκιώνη ειναι αυτοδημιούργητος, δεν εχει ανάγκη ουτε εσένα ουτε τον Μπίνο ουτε κανένα, και οποιος νάνε πάλι πρώτος θάνε.

      Διαγραφή
  3. Περιμένω με αγωνία την ανακοίνωση του Σάκη.λες να κάνει το ίδιο με την προηγούμενη φορά; Λες να αποσυρθεί ξανά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΑΚΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ Τ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΗΦΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ: "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ;" ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
  6. εγω πιστευω οτι μπορει να παει καλα, αρκει να τον στηριζει ο χοντρος δημοσιογραφος και ο αλλος ο μπατσος ο δημοσιογραφος το πρωην καρφι της αστυνομιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...οχι καρφί πρόκα να λες, ο τσάτσος των ανωτέρων.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News