Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Θ. Τζάκρη: «Τα φασιστοειδή που σήμερα κυνηγούν εμάς, αύριο θα κυνηγούν τον Μητσοτάκη»

Ολόκληρη η δήλωση της Θ. Τζάκρη προς το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

«Η Νέα Δημοκρατία, κατά ένα παράδοξο τρόπο, έχει ταυτισθεί με όλους όσοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του "διαίρει και βασίλευε" στα Βαλκάνια εις βάρος, βέβαια, των συμφερόντων και της ασφάλειας της χώρας μας».

Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Πέλλης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αφορμή την κυκλοφορία αφισών στη βόρεια Ελλάδα, με τις οποίες στοχοποιούνται βουλευτές της συμπολίτευσης αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ολόκληρη η δήλωση της Θ. Τζάκρη προς το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει ως εξής:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί ένα ορόσημο για τη διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων και την ανάδειξη της χώρας μας σε εκ νέου πρωταγωνιστή της ειρήνης και της ευημερίας στα Βαλκάνια.

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις που αυτό δεν μπορούν να το αντιληφθούν, και άλλες πολιτικές δυνάμεις, όπως η Νέα Δημοκρατία, η οποία κατά ένα παράδοξο τρόπο, έχει ταυτισθεί με όλους όσοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του «διαίρει και βασίλευε» στα Βαλκάνια εις βάρος, βέβαια, των συμφερόντων και της ασφάλειας της χώρας μας.

Προφανώς και δεν περιμέναμε από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής τίποτε περισσότερο από απειλές και εκβιασμούς, αλλά τουλάχιστον από την ΝΔ θα περιμέναμε μια περισσότερο θεσμική και ιστορικά συνεπή στάση από την ταύτισή της με τα τουρκικά και ρωσικά συμφέροντα».

"Τα φασιστοειδή που σήμερα κυνηγούν εμάς, αύριο θα κυνηγούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη", είπε στον News 24/7 στους 88,6 μας η Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας τις απειλές που δέχεται, λόγω της θέσης της υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

18 σχόλια:

  1. Η δήλωση δεν έγινε ακριβώς έτσι παιδιά... Μην κάνετε παραπληροφόρηση και εσείς... Η Τζάκρη είπε : Η Θυμφωνία των Πρεθπών αποτελεί ένα ορόθημο για τη διαθφάλιση των εθνικών μαθ θυμφερόντων και την ανάδειξη τηθ χώραθ μαθ θε εκ νέου πρωταγωνιθτή της ειρήνηθ και τηθ ευημερίαθ θτα Βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασίστες είναι αυτοί που ενώ βγήκαν με την ψήφο του λαού, τον γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόκειται να βγείτε ξανά, ο κόσμος ξύπνησε κ.Τζάκρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασιστοειδή είναι όλοι όσοι θα ψηφίσουν την συμφωνία χωρίς την εντολή του ελληνικού λαού.Εσύ έχεις την εντολή για να ψηφίσεις που είσαι δημοκράτισσα? Ποιος σου την έδωσε ? Ποια είσαι εσύ που θα ρυθμίσεις την τύχη της πατρίδος μας.Τα στομφώδη λόγια είναι ωραία όταν ακούγονται αρκεί να έχουν περιεχόμενο . Τα αποτέλεσμα του εγκλήματος και της προδοσίας θα τα δείξει η ιστορία. Δεν έχει όμως νόημα αργότερα να μετράμε τα λάθη μας. Δεν διορθώνεται τίποτε. Ακουσες κ.βουλευτά μας, σήμερα τον Μοσκοβισί Ενώπιον του πρωθυπουργού μας πως απεκάλεσε τα Σκόπια ? Μακεδονία τα απεκάλεσε, γέλασε ο Πρωθυπουργός (!!!!!) αντί να τον κατακεραύνωνε και τον διόρθωσε σαν δάσκαλος προς το παιδάκι του Δημοτικού ! Αισχος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια 3ιναι περιττά και δεν τους καιει όταν έρθουν να σας ζητήσουν ψήφο στα καφενεία του χωριού σας φτυστετους κατάμουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σιγουρα δεν προκειτε να βγουν αλλα η δηλωση της περα ως περα αληθινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φασιστες ποιοι ειναι;αυτοι που ζητανε ενα δημοκρατικο δημοψηφισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΟΡΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ μιλάμε για καταλυση της δημοκρατίας από ένα απόκομμα που κυβερνάει με 145 βολευτες,ζητώ ο αριστερός φασισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελα να ζητήσεις ψήφους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 240 ΜΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙ 8000 ΧΙΛ. ΤΟ ΜΗΝΑ 2000000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΨΆΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΑΎΡΑ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑΕΙΠΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι βουλευτές κοιτάξτε μή ρίξετε την κυβέρνηση, γιατί μέχρι τις εκλογές θα πάρετε ακόμα βουλευτικό μισθό εκατό χιλιάδων ευρώ. Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζούμε δυστυχώς σε ανισόρροπα χρόνια όπου το παράλογο με θράσος και αναιδεια μας το παρουσιάζουν για λογικό. Και το θέμα της Μακεδονίας είναι το κερασάκι στην τούρτα σε όλα τα εξευτελιστικά που έχει ψηφίσει η πλειοψηφία της Βουλής των "Ελλήνων". Αν αυτοί είναι Έλληνες. Μας κάναν να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε.Ειμαι 40 χρονών και κλαίω για αυτά που βλέπουν τα μάτια μου κ ακούν τα αυτιά μου.Τα παιδιά μας λυπάμαι.Πραγματικα ο Θεός να μας λυπηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ, ΚΑ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΕ ΣΗΦΑΚΗ. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ; ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΖΑΓΚΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News