Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς λόγω σοβαρής βλάβης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΧΡΥΣΑΣ – ΤΣΑΚΩΝ – ΡΟΔΟΝΙΑΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους κατοίκους της Τ.Κ. Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς ότι διαπιστώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17-01-2019 βλάβη στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της κεντρικής γεώτρησης Ύδρευσης.

Λόγω της σοβαρής αυτής βλάβης βλάβης στην γεώτρηση ύδρευσης σας ενημερώνουμε ότι θα δημιουργηθεί πτώση πίεσης και πιθανή διακοπή υδροδότησης σε όλες τις παροχές ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα και οι εργασίες των συνεργείων και των εξωτερικών συνεργατών βρίσκονται σε εξέλιξη για την αποκατάσταση του προβλήματος υδροδότησης το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

3 σχόλια:

  1. Η διακοπή της πίεσης ειναι από το πρωί!! Νωρις θυμηθηκατε να ενημερώσετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ εξυπνουλι γιατι δεν ενημερωσες νοριτερα εεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΜΩΝΕΣ - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News