Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Γιαννιτσά: Κόλλησε τον χάρτη της Μακεδονίας σε τζάμι καφετέριας όπου καθόταν η Θεοδώρα Τζάκρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Βουλευτή

Τον χάρτη της Μακεδονίας, γράφοντας δεν πωλείται, κόλλησε στο τζάμι καφετέριας, όπου καθόταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ηλίας Πλιόγκας, εκπαιδευτικός, ο οποίος έχει αποδοκιμάσει και στον παρελθόν, την κ. Τζάκρη.

«Σήμερα ,ξεκίνησα να γιορτάζω τα γενέθλιά μου ολίγον...ακτιβιστικά. Το χάρτη που βλέπετε να κρατώ με την υποσημείωση ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ είχα την χαρά να τον κολλήσω στην γυάλινη προθήκη της καφετερίας ακριβώς μπροστά στην κ.Τζάκρη. Ήταν μια ελάχιστη πράξη αντίδρασης καθώς προσωπικά το χρωστούσα από το καλοκαίρι όταν έπεσα θύμα άθλιας κατασυκοφάντησης από την ίδια.Σε άλλα νέα της ημέρας σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας.Είστε απίθανοι!!!», έγραψε στη σελίδα του στο facebook, ο κ. Πλιόγκας, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφία από τη στιγμή που κολλάει τον χάρτη.

Να σημειωθεί ότι το όνομα του εκπαιδευτικού από τα Γιαννιτσά, αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ως οργανωτής αποδοκιμασιών από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και της ίδιας, το περασμένο καλοκαίρι στα Γιαννιτσά, με τον ίδιο τότε να, διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε «οργανωτική» συμμετοχή.

21 σχόλια:

  1. Έχει και κάτι εκπαιδευτικούς πού μόνο γλύφουν εεεεεεετσι δεν είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάκρη. Ήθελα να ήμουνα μέσα στην ψυχή σου, να δω πως θα αισθανθείς εκείνη την ώρα που θα πεις ναι στο ξεπούλημα, ενώ τόσα χρόνια ήσουνα πρώτη στις εκδηλώσεις για τους Μακεδονομάχους και πρόσθετες ψήφους στον λογαριασμό σου. Μόνο ντροπή αισθάνομαι πίστεψέ με. Η Ελλάδα αγαπητή μου δεν είναι μόνο της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς τώρα την διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται πανάθλια, Ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Κάποτε ίσως τιμωρηθούμε γι αυτή μας την απερισκεψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβλεπα λίγο πριν στο ΣΚΑΙ, το αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο να μιλάει από τον Ν.Πέλλας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και από πίσω του, η κ.Τσάκρη να συμφωνεί και να χειροκροτεί με τα λεγόμενα. Αύριο η κ. Τσάκρη, προκειμένου να κρατήσει την "καρέκλα" της, θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών και θα βάλει την Πατρίδα μας σε μεγάλες περιπέτειες. Ένα νέο Κόσοβο "ξημερώνει". Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.

      Διαγραφή
  3. Αδερφε δεν υπαρχεις.
    Πιο εξυπνη και αναιμακτη διαδηλωση απο ενα ατομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς σε πήραν πρέφα στην Αθήνα κ σε ξήλωσαν με συνοπτικές διαδικασίες κ απέχεις από τα κομματικά όργανα ορτινατζα . Ακόμη κ σε αυτό που έκανες σήμερα δείχνει το επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλαιωωωω. Κορυφαίο τρολαρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζακρη μην μας πουλήσεις. Πώς θα δώσεις ένα όνομα της πατρίδας σου σε κάποιους που δεν το δικαιούνται. Μελλοντικά θα ζητήσουν και αυτονόμηση της Μακεδονίας, δεν το καταλαβαίνεις; Και εσύ τότε ποιας Ελλάδας θα είσαι βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΑΧΑΑΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΚΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΕ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ? ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ. ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ? ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πλιόγκας είναι ένα πολιτικό πολυεργαλείο.Μπορεί να "παίξει" έναν ολόκληρο Σύριζα μόνος του όπως έκανε παλιά στο νομαρχιακό συμβούλιο που μπορούσε να τρελάνει τους αντιπάλους του σε χρόνο ρεκόρ.Το είδα με τα μάτια μου σε συνεδρίαση που τους έπαιζε μπάλα όπως ήθελε.Σ'αυτά δεν πιάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΡΛΑ.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκανε ρομπα τη ρομπα τη ξεκουμποτη χιλια μπραβο αδερφε αλλα προσεχε αυτοι ειναι κατσαπλιαδες και επικινδινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως μ'αυτό που έκανε δεν πρέπει να σπάστηκε καθόλου η Ντόρκα.Μάλλον μερικοί "κολλητοί" του Πλιόγκα στη ΝΔούλα πρέπει να χαλάστηκαν περισσότερο.Να τα λέμε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΕ ΛΕΩ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. hahahhahahaha.... δεν υπάρχεις φίλε!

      Διαγραφή
  13. Όσο υπάρχουν δάσκαλοι σαν αυτόν έχουμε ακόμα ελπίδες τα παιδιά μας να μάθουν πέντε αλήθειες για την πατρίδα μας. Μπράβο παλικάρι μου. Μακάρι να είχαμε όλοι τα κότσια να αντιδρούσαμε με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά που συναντάμε βουλευτές που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και την καρέκλα πάνω από την Ελλάδα και τους πολίτες που τους στέλνουν εκεί που είναι. Ίσως τότε να έδειχναν και αυτοί περισσοτερο σεβασμό. Αλλά δυστυχώς οι περισσόεροι ήμαστε μόνο λόγια και μηδέν πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΑΙ. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οσο υπαρχουν τετοιοι ΔΑΣΚΑΛΟΙ τα παιδια θα εχουν ελπιδα οτι δν θα ζησουν ραγιαδες κατω απο την μποτα κανενος ...οσο υπαρχουν αυτοι οι ανθρωποι θα μαστε υπερηφανοι που παταμε τα αγια χωματα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ...οσο στον αντιποδα θα υπαρχουν πουλημενοι που θα προσκυνουν αναλογα με το μπαξισι που θα παιρνουν απο απλωμενα ικανοποιημενα χερια οπως οι πολιτικοι μας που εκλεγονται στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και πηγαινουν οπου φυσαει ο ανεμος αρκει να μην ριξει τα δικα τους κονακια τοσο θα ντρεπομαι , θα θλιβομαι, θα μελαγχολω και θα ζηταω δικαιωση ως δημοκρατικος πολιτης ...ολοι αυτοι που θα ψηφισουν την καταπτυστη αυτη συμφωνια θα πρεπει να μεινουν εκτος Βουλης ....πως αλλιως θα φανει η αντιδραση μας ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ αν αυτοι που γεννηθηκαν κ προδωσαν τον τοπο τους συμπραττουν μ προδοτες των Αθηνων; ......ντροπη ολων οσων ψηφιζουν υπερ της εκπορνευσης ενος ονοματος που ποτιστηκε απο αιμα ....ειστε αλητες απλο κ ελληνικο και το λεω ευθεως κ ευθαρσως ...ευχομαι η ιστορια οχι απλα να σας γραψει στα μαυρα καταστιχα ....να σας εξατμισει και να στε σιγουροι αυτο θα σας συμβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News