Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κατάληψη στα Λύκεια της Αριδαίας για τη Μακεδονία

Η κατάληψη πραγματοποιείται την ημέρα που ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κατάληψη πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης οι μαθητές του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Αριδαίας.

Στα αιτήματά τους αναφέρουν: «Ναι στην ειρηνική συμβίωση με τους γειτονικούς μας λαούς, όχι στην παραχάραξη της ιστορίας!». Και προσθέτουν: «Δεν δεχόμαστε την εκτύπωση νέων σχολικών βιβλίων, όπου απουσιάζουν σημαντικά ιστορικά γεγονότα του τόπου μας, όπως ο Μακεδονικός Αγώνας».

Η κατάληψη πραγματοποιείται την ημέρα που ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

6 σχόλια:

  1. Το οτι το ΕΠΑΛ εκλεισε χωρις πλειοψηφια την 2η ωρα και οτι οσοι μαθητες δεν ηταν υπερ της καταληψεις τους απογορευοταν η εξοδος απο το σχολειο το ξερουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι μαθητρια του ΕΠΑΛ και μπορω να πω οτι μας αφηναν να φυγουμε γιατι μολις εφυγαν οι καθηγητες μας ανοιξαν οι πορτες μετα απο μιση ωρα

      Διαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά συνεχιστε μπας ξυπνήσουν και τα υπόλοιπα σχολεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μαθητές πολύ καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε γι αυτό το κακό που γίνεται στην Ελλάδα μας και την περιοχή μας. Τα δύσκολα για το θέμα αυτό θα έρθουν αργότερα και δυστυχώς θα τα αντιμετωπίσετε εσείς.
    Κάποιοι βέβαια με υστεροβουλία και κακόπιστα θα σας πουν ότι κάνετε κατάχρηση των ωρών διδασκαλία σας και ότι χάνετε μαθήματα. Ας το λένε, εσείς μην τους ακούτε γιατί δεν έχετε άλλο τρόπο αντίδρασης για κάτι που αφορά την προσωπική σου ύπαρξη και εθνική επιβίωση. Η περίεργοι αυτοί τύποι κάποτε, σας παρακινούσαν να κάνετε αποχή από τα μαθήματα για αστεία πράγματα. Ξέρετε εσείς για ποια. Κάνετε τον αγώνα σας μέσα στην ευπρέπεια της μαθητικής σας ιδιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα παιδιά αριστεροφασιστες θέλετε νεολαία που κοιμάται;;πάρτε μια ξύπνια νεολαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο που δεν θελαν να χασουν μαθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News