Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ο Σταύρος Δρόσογλου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ. Μακεδονία, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων».

Για το Δήμο Αλμωπίας ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Δρόσογλου Σταύρος. Συνταξιούχος ΟΤΑ, 64 ετών. Ηταν εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης όπου εργαζόταν. Είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Αριδαίας της Π.Ε.Α.Ε.Α. - Δ.Σ.Ε. - Φίλων και Απογόνων. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.

9 σχόλια:

  1. φεραμε υποψήφιο απο την ηλιουπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ υ ν δ ι κ α λ ι σ τ ή ς συνταξιούχος ΟΤΑ 64 ετών .
    Δοκιμασμένος αγωνιστής του εργατικού και λαϊκού κινήματος. (βαρέα οικοδομικά)
    Από το 2006 (52 ετών) ζει στη Φιλώτεια
    Πω πω ζωάρα ο σύντροφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΩ ....

      Διαγραφή
  6. Σηφάκι λάθος Άνθρωπο στηρίζεις ο κύριος του κκε ταιριάζει καλύτερα στην ιδεολογία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News