Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Όλη η Αλμωπία την Κυριακή στο Σύνταγμα - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Δείτε το βίντεο

Όλη η Αλμπωπία συμμετέχει μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στο Σύνταγμα αυτή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι για τη Μακεδονία.

Έχουμε χρέος στους ήρωες που πότισαν τα χώματα της Μακεδονίας με το αίμα τους για να είναι ελεύθερη κι ελληνική, να δώσουμε βροντερό παρών στο μεγαλειώδες πανεθνικό συλλαλητήριο της Κυριακής!
.

13 σχόλια:

  1. apo pou 8a xekinhsoun ta leoforeia sthn aridaia. eimai poliths aridaias kai den exw akousei tipota gia to sullalhthrio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ψάξεις σε όλο το διαδίκτυο θα διαπιστώσεις ότι η ηλίθια μόδα των greeklish τελείωσε. Τελείωσέ την κι εσυ. Είσαι ο μοναδικός που τα χρησιμοποιείς

      Διαγραφή
  2. κακως που περνάνε τετοια σχόλια μας βγάζουν τα μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαυτα πρωτοι ειστε, αντε τρεξτε παλι, σας μειωνουν τις συνταξεις και δεν σας ενδιαφερει, σας ενδιαφερει μια ονομασια που εχει χαθει εδω και καιρο. Αληθεια ξερετε τι λενε εξω; Η "Μακεδονια" λενε εγινε "Βορεια Μακεδονια" . Τοσο καιρο δηλαδη η ονομασια ειχε ηδη χαθει. Ξυπνατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έχει χαθεί γιατί ζητάνε την υπογραφή μας για να πάρουν το ονομα;

      Διαγραφή
    2. αν εισαι λιγοψυχος καθε σπιτι σου σαν σκλαβος την ελευθερια και το δικαιο της πατριδας δεν μπορουν να το διεκδικήσουν πολλοι.

      Διαγραφή
    3. Αντέ πάνε απέναντι

      Διαγραφή
  4. Αντι να ειρωνευεστε, δεν απαντατε στον ανθρωπο; Μπορει να ειναι 50 χρονων και να μην ξερει, αφηστε τις ειρωνειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου δεν είναι 50 χρονών
      Αριστερός είναι

      Διαγραφή
  5. Εε οχι και ΟΛΗ η αλμωπια.... μην δουλευομαστε μεταξυ μας...πολλοι θα χαρουν με την προδοτικη συμφωνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ, ΑΞΙΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΑΡΕΦΗ, ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΓΓΑ , ΤΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΩΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΑΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΔΙΠΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά να μην ξεχάσετε να πάτε στα Σκόπια, με το ίδιο λεωφορείο, να φτιάξετε τα δόντια σας και να παίξετε στο καζίνο, ψευτοπατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News