Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πράσινος Χρυσός... στην ποδιά των Chef του ΙΕΚ Αριδαίας! (ΦΩΤΟ)

Σαράντα και πλέον Chef του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο Ελαιοτριβείο ΚΑΜΑΡΑΚΗ!

Την γνωστή Επιχείρηση της περιοχής μας -Ελαιοτριβείο Καμαράκη επισκέφθηκαν 40 και πλέον σπουδαστές Chef του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές κ. Λαζαρίδη Ευστάθιο και κ. Αλέκου Χρήστο.

Επιλέξαμε για αυτή την επίσκεψή μας μια επιχείρηση που παράγει τον Πράσινο Χρυσό της χώρας ...το ευεργετικό Ελαιόλαδο.

Μια επιλογή που έχει να κάνει με την στόχευση των σπουδών στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε συστατικά με υψηλή διατροφική αξία και ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία και την ευεξία.

Αποτελεί μονόδρομο στο σύγχρονο τρόπο ζωής η ένταξη ποιοτικών Α΄ Υλών ανεξαρτήτως κόστους, στο πιάτο μας και κατ' επέκταση η στροφή και επιστροφή αν θέλετε στον μεσογειακό τρόπο διατροφής.

Αυτή την κουλτούρα υιοθετεί και η επιχείρηση Πρότυπο Οικολογικό Ελαιοτριβείο Καμαράκη και κοσμεί την περιοχή μας με υψηλά στάνταρτ προδιαγραφών και ποιότητας (εξ' ολοκλήρου inox εξοπλισμοί κλπ)

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Καμαράκη για την ξενάγηση και την μοναδική ευκαιρία που έδωσε στους σπουδαστές μας να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία με αυστηρά πρότυπα παραγωγής που διασφαλίζουν Ελαιόλαδο υψηλών προδιαγραφών.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Δ. ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News