Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα γραφεία της ΝΔ στην Αριδαία, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Καλή δύναμη και καλή προσπάθεια. Καλή επιτυχία στο έργο σας!!

Αποδέχτηκα την πρόσκληση των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας της Ν.Δ. και επισκέφτηκα τα νέα γραφεία που άνοιξαν στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας.

Στηρίζουμε το δικαίωμα σε κάθε Δημοκρατική έκφραση, που στοχεύει σε ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και τους νέους μας. Και χαίρομαι ιδιαίτερα, που βλέπω ότι υπάρχει από τη Διοίκηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία.

Καλή δύναμη και καλή προσπάθεια. Καλή επιτυχία στο έργο σας!!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας





3 σχόλια:

  1. Έχει καμμία σχέση η τωρινή ΝΔ με τον εικονιζόμενο πίσω από τους κύριους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα αλλαζουν φιλε με τον καιρο και ειναι φυσικο, ιδιο ειναι το ΠΑΣΟΚ ιδιος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 3%; μην εχεις αυταπατες, κ εγω οταν αραβωνιαστηκα 5 φορες τη μερα εκαμνα σεξ, τωρα απλα αναπολω το χθες οπως αυτοι οι χαραμοφαηδες.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News