Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σας καλούμε να έρθετε στις 24 Σεπτεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30μ.μ. (2:30 μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν.4555/18 (το οποίο αντικατέστησε το άρθρο 75 του 3852/2010), στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση της υπ.αριθ.242/2018 απόφασης Ο.Ε. που αφορά την 11η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.

2. Επανεξέταση πρακτικού β΄ σταδίου δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου και λήψη σχετικής απόφασης.

3. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης Μίσθωσης Ακινήτου για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου (Δ.Ε. Αριδαίας) και Αλλοδαπών.

4. Επικαιροποίηση της αρ. 72/2018 απόφασης Ο.Ε. περί καθορισμού όρων δημοπράτησης, λόγω τροποποίησης πρότυπων τευχών δημοπράτησης του έργου "Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας"

5. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για το έργο με τίτλο:Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών επιφανειών του κτιρίου του Νηπιαγωγείου Αψάλου

6. Καθορισμός όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου "Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων Δήμου Αλμωπίας"

7. «Ορισμός υπολόγου (υπαλλήλου του δήμου) ενταλμάτων προπληρωμής, για ''Ηλεκτροδότηση δημοτικών ακινήτων" και έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής»

8. «Απόδοση λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής) – απαλλαγή υπολόγου»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News