Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΟΤΙΑ - Λαζαρίδης για Δήμαρχο Αλμωπίας: «Στις Δημοτικές Εκλογές δεν κοιτάμε κόμμα, κοιτάμε άνθρωπο»

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αρκετό κόσμο, ενώ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Φώτη Λαζαρίδη

Την Αγία Σοφία τιμάει σήμερα 17 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία, καθώς και τις τρεις θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη. Με αφορμή τη σημαντική αυτή εορτή, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφτηκε τη Νότια.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αρκετό κόσμο, ενώ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Φώτη Λαζαρίδη, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα. Μία δήλωση με νόημα έκανε ο αδερφός του Προέδρου κ. Στάθης Λαζαρίδης, ο οποίος συμμετείχε στην παρέα και δήλωσε τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Δημάρχου, σημειώνοντας ότι «στις Δημοτικές Εκλογές δεν κοιτάμε κόμμα, κοιτάμε άνθρωπο».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο επισκέφτηκε το διαλογιστήριο του κ. Ιάκωβου Χωλίδη, μια σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία που στηρίζει την παραγωγή της πατάτας και την κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, μέσα από τη συνεργασία με την McCain. 









3 σχόλια:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε δήμαρχε δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου την τιμωρία που θα φας στα πάνω χωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα αλλαξε πλευρο τωρα, ο καλυτερος δημαρχος που περασε ποτε, μεινε με τον πονο σου εσυ, δημαρχε η Νοτια μαζι σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News