Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η επική αντίδραση του ΠΑΟΚτσή Γιάννη Νιβουρλή για το πρωτάθλημα που... χάθηκε στο 90' (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες φάσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου- και, με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη, η πιο… διαβόητη περσινή.

Ο λόγος, φυσικά, για το γκολ του Βαρέλα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα στα τέλη της αγωνιστικής σεζόν 2017-2018, το οποίο ξεσήκωσε «τσουνάμι» αντιδράσεων και έμεινε στην ιστορία.

Πώς συνδέεται, ωστόσο, η συγκεκριμένη φάση με την ελληνική τηλεόραση;

Αν είσαι φανατικός ΠΑΟΚτσής και αποφασίζεις να πάρεις μέρος στο «Το Ταίρι Ξέρει» με παρουσιαστή τον Toni Sfinos, γίνεται: παίκτης ενός εκ των δύο ομάδων πρέπει να εκνευριστεί με κάτι προκειμένου να… ισοπεδώσει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι- σάκο του μποξ και προκειμένου να «φτιαχτεί» πριν ορμήσει, σκέφτεται- κατά δήλωση του ιδίου- πως «Είμαι στο γήπεδο και μας κλέβουν στο 90΄ το πρωτάθλημα».

Τι ακολούθησε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News