Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής επισκέφτηκε την Πέλλα

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ ΠΕΛΛΑΣ

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής επισκέφτηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου τον Νομό Πέλλας, με στόχο την ανάδειξη των αγροτικών θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.

Με επικεφαλής τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην Πρόεδρο ΕΛ.Γ.Α., Βασίλη Έξαρχο και συνοδευόμενο από το μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέα Στοϊμενίδη, τον Γενικό Γραμματέα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και Υπεύθυνο Αγροτικού του ΚΙΝ.ΑΛ., Μενέλαο Γαρδικιώτη καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας και τοπικά στελέχη, έγιναν συναντήσεις με αγρότες και τοπικούς φορείς σε Γιαννιτσά και Σκύδρα.

Αρχικά, ο κ. Έξαρχος και το Κλιμάκιο επισκέφτηκαν τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας στα Γιαννιτσά, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κονσερβοποιΐου της οργάνωσης. Ακολούθησε συνάντηση στο Δημαρχείο Σκύδρας με την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου και εκπροσώπους ομάδων παραγωγών, ενώ η εξόρμηση στη Πέλλα έκλεισε με συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας Κρόνος, με τον κ. Ελευθέριο Σαϊτη.

Ο κ. Έξαρχος τόνισε την ανάγκη εκπόνησης ενός εθνικού σχεδίου ανά προϊόν για τις κυριότερες καλλιέργειες του τόπου, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ένα ανταγωνιστικό ποιοτικό ελληνικό προϊόν στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, που θα προσφέρει αξιοπρεπείς αμοιβές στον παραγωγό και θα τον προστατεύει από τις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Η χθεσινή επίσκεψη έγινε στα πλαίσια μιας γενικότερης εξόρμησης του Κινήματος Αλλαγής στην Βόρεια Ελλάδα, που κορυφώνεται σήμερα Τετάρτη, με ομιλία της Προέδρου Φώφης Γεννηματά στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News