Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην Άψαλο: «Οι Πόντιοι υπήρξαν ξεριζωμένος λαός, ξέρουν από πόνο και αγάπη για την πατρίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Την Άψαλο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Χουρσόγλου και κ. Γιάννη Ρώσση. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κώστας Βασιλειάδης.

Αρχικά, παρέστη στον πανηγυρικό Εσπερινό στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία που βρίσκεται στον λόφο της Αψάλου, ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρόν στο 23ο Πολιτιστικό 2ήμερο του Λαογραφικού Συλλόγου Ποντίων Αψάλου.

Εκεί απεύθυνε χαιρετισμό, κατά τον οποίο συνεχάρη όλους τους συντελεστές αυτής της υπέροχης εκδήλωσης, οι οποίοι μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα καταφέρνουν να κρατούν ψηλά τον Σύλλογο του χωριού, με εθελοντική προσπάθεια.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Παύλο Ουσταπασίδη που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και τόνισε πως ήταν ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, με χαμόγελο και με αγάπη για όλο τον κόσμο. Μάλιστα ο Σύλλογος τον τίμησε μέσω του γιου του Δημήτρη Ουσταπασίδη, για τη μεγάλη προσφορά του.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος συνεχάρη όλους τους Συλλόγους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, μίλησαν για την ιστορία του τόπου μας, υπερασπίστηκαν τα αυτονόητα και δώσανε την ψυχή τους και την υπογραφή τους στο εξής: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και δεν ανεχόμαστε κανέναν με πολιτική σκοπιμότητα και οικονομικά συμφέροντα, να προτάξει αυτά απέναντι στην ίδια την ιστορία και την αγάπη για την πατρίδα».

Και συνέχισε: «Οι Πόντιοι υπήρξαν ξεριζωμένος λαός, κυνηγήθηκαν, μάτωσαν και καταλαβαίνουν πολύ καλά από πόνο και αγάπη για την πατρίδα. Δεν πουλάμε κανένα κομμάτι της πατρίδας μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς. Αγαπάμε την Ελλάδα, αγαπάμε τη Μακεδονία και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε!».

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κωσταντινε ο πασοης τεσσερα χρονια ειχε ερθει καμια φορα στο χωριο σου;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΌΣ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΎ Τ ΞΈΡΟΥΜΕ Κ ΒΓΕΝΕΙ ΌΛΟ ΦΩΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια ρε Πρόεδρε της Αψαλου.Κωστα να είσαι πάντα Πρόεδρος.ενας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ααχχχ μας αφησε ο Μέσας, αλλιώς αντε ναβλεπες προεδριλίκι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News