Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή στις εκδηλώσεις της Ίδας - Δήμαρχος: «Μάταια προσπαθούν να ισοπεδώσουν αρχές, αξίες, θρησκεία και πατρίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στις εκδηλώσεις "Δραγούμεια" που διοργανώνει ο Σύλλογος της Ίδας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπινός, συνοδευόμενος από πολλούς συνεργάτες και συγκεκριμένα τους Αντιδημάρχους Γιώργο Γούδης, Χρήστο Χουρσόγλου και Γιάννη Ρώσσης, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κ. Κώστα Ζαχαριάδη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιώργο Σαββίδη, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γιάννη Βένου και πολλούς φίλους.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με πολύ κόσμο, ενώ κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη Μακεδονία, τονίζοντας πως «όσο κι αν θέλουν κάποιοι να δούνε έναν λαό να οδηγείτε στην ηττοπάθεια, αυτό δεν θα περάσει. Οι Έλληνες κρατούν τη λαμπάδα της εθνικής αξιοπρέπειας και είναι αυτοί που παλεύουν για να αποδείξουν σε όλους ότι μάταια προσπαθούν να ισοπεδώσουν αρχές, αξίες, θρησκεία και πατρίδα. Δεν θα περάσει! Είναι λυπηρό ένας λαός να οδηγείται στην θλίψη, επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για τον πιο αξιοπρεπή λαό στην οικούμενη. Ζήτω η Μακεδονία! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η θρησκεία μας!».

Επίσης, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο της Ίδας για τη σημαντική προσπάθεια που κάνει, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γιάννη Βένου που αγωνίζεται και είναι δίπλα στον κόσμο.
.













ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS

4 σχόλια:

  1. για πανηγύρια πρώτοι και με διαφορά.Καλά τα λέει ο Δήμαρχός,αλλά για να πετύχεις σε οτιδήποτε πρέπει να αγωνιστείς σκληρά.Είτε είναι η αξιοπρέπεια σου είτε η οικογένεια σου.Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις καλό είναι να περνάμε και κάποιο άλλο μήνυμα,όπως ότι εκτός από γιορτές στη ζωή υπάρχει και πολύ δουλειά.Και ότι για την οικονομική κρίση δεν μας φταίνε μόνο οι άλλοι αλλά και η δική μας τάση για καλοπέραση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ότι να ναι αλλα λεει κ αλλα κάνει κρίμα τζάμπα πήγε η ψήφος μου σ'αυτον.ωραια τα λόγια αλλα την Τζάκρη την καλοδεχτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που την είδες την κ.Τζακρη ρε συ?Με το ζόρι σε πήγαν να ψηφίσεις αυτόν καλά ότι να ναι είσαι άστο μεγάλε ή μεγάλη.........

      Διαγραφή
  3. Για να εχουν νόημα αυτες οι γιορτές πρεπει να ξέρουμε και να διαβάζουμε κανα βιβλίο.....Πόσοι έχουν κανα καλό βιβλίο στο σπίτι τους? Εκτος κι αν πηγαίνουμε να δουμε χορευτικά για καμάκι... οπότε είμαστε αξιοι της μοίρας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News