Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δημαρχείο Έδεσσας: «Κλειστόν λόγω αλλαγής ονόματος»

ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ

Στην αρχή φαινόταν απίθανο, μετά άρχισε να δουλεύεται υπόγεια, και τώρα έχουμε μια συμφωνία. Και εμείς ο απλός, αγνός, φιλειρηνικος ορθόδοξος λαός σηκώσαμε σημαίες, τραγουδήσαμε ειρηνικά, κάναμε διαδηλώσεις, πάντα σε κόσμιο πνεύμα, Άγιοι Πημεναρχες έγιναν ένα με μας, τους φασιστες και περίεργους, και τελικά με διαγγέλματα και συνεντεύξεις ενημερωθήκαμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λύτρωση.

Λοιπόν αν σταματήσουμε εδώ, όλα χάνονται. Ίσως γίνομαι γραφικός. Δεν μπορώ όμως να μείνω απαθής. Πονάω, φοβάμαι, τώρα που διαβάζω το κείμενο της συμφωνίας.

ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

Δεν είναι απλά μια πολιτική πράξη. Είναι ο αφανισμός ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για να κάνουν απλά μερικοί την δουλειά τους.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News