Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

«Παρούσα» δηλώνει η Γέση Πασχαλίδου: «Να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι ενισχύοντας την προσπάθεια της ΝΔ»

Εύχομαι στη νέα σύνθεση της ΝΟΔΕ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της

Φίλες και Φίλοι μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους με στήριξαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του Πρόεδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας. Επίσης, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον εκλεγέντα Πρόεδρο κ. Θεοδόση Ουραηλίδη, όπως επίσης και στους έτερους συνυποψήφιούς μου καθώς και σε όλους τους υποψήφιους Συνέδρους και μέλη ΝΟΔΕ ανεξάρτητα από το αν εκλέχτηκαν.

Συμμετείχαμε όλοι σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία που σίγουρα θα μας εφοδιάσει με πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον. Θα πρέπει, όμως, να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι ενισχύοντας την προσπάθεια της ΝΔ και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάκαμψη της πατρίδας μας. Δηλώνω παρούσα σε αυτήν την προσπάθεια διατεθειμένη να την ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Εύχομαι στη νέα σύνθεση της ΝΟΔΕ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

Με εκτίμηση,
Γεσθημανή Πασχαλίδου

2 σχόλια:

  1. ακόμα ασχολείστε με την ΝουΔουλα, μπεεεεεε
    ξερω το σχόλιο μου δεν θα το βάλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News