Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας ο Θεοδόσης Ουραηλίδης - Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δείτε τα αποτελέσματα

Ο Θεοδόσης Ουραηλίδης είναι ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας, μετά και τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

- Σύνολο ΝΟΔΕ
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 840
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 568

- Έδεσσα
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 109
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 32

- Σκύδρα
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 108
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 80

- Αλμωπία
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 161
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 115

- Πέλλα
ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ 462
ΘΩΜΑΙΔΗΣ 341

23 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν έφτασε η ευλογία για δυο Κυριακές!!!φιλακια Διονύση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι βουλευτής θα είναι .... Πολύ ζόρι φίλο πετρακη....

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ MVP ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Θ.ΟΥΡΑΗΛΙΔΗ) ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ Γ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σύστημα Σταμκου - Σταμενιτη - Δήμου και το κακό συναπάντημα πρέπει να λαβανε το μήνυμα .... the party is Over

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ Νίκο, με αφορμή το παραπάνω μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο να μην κατέβεις τελικά στη δεύτερη Κυριακή και να είχες μείνει με τους 50 σταυρούς πίσω από τον πρώτο και που όλοι θα σου έβγαζαν το καπέλο που δεν θα έβαζες σε διαδικασία έναν ολόκληρο νομό; Είμαι σίγουρος ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα το έχεις μετανιώσει ήδη αλλά καμιά φορά δεν αρκεί να ρισκάρεις λέγοντας ότι μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις. Η πολιτική προϋποθέτει και αντίληψη και εσύ από ότι επιδείχτηκε δεν την έχεις. Κατάφερες να χαρίσεις μία μεγαλειώδη νίκη στον Θεοδόση η οποία με 300 σταυρούς διαφορά και ήττα σε όλα τα εκλογικά του νομού δεν αμφισβητήται όσους αστερίσκους και αν βάλεις. Λάθος ο 2ος συνδιασμός που έστησες με τον Διονύση στην Αριδαία, λάθος που στηρίχτηκες σε Κατερίνα του δημάρχου, λάθος που κατέβηκες στη 2η Κυριακή… λάθος… λάθος… λάθος…. Μήπως τελικά απλά δεν το ‘χεις ρε αδερφέ; Λέω τώρα εγώ.

      Διαγραφή
  4. Τι να σου κάνει και ο Άγιος Διονύσιος ο αεροπαγειτης;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μηνυμα ειναι οτι η παραταξη βγηκε διαιρεμενη χαρη σε (λακη-ηλια) για χαρη του ΓΙΔΑΡΗ ενος πρωην προεδρου που ηθελε μονο το προσωπικο συμφερον.Με τετοιους η παραταξη της Ν.Δ γυροσρ πολλα χρονοα πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Η ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ. ΩΡΑΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΩ.

      Διαγραφή
  6. Λακη ο Νίκος ξέρει τόσα πολλά για σένα κι όλες τις βρωμιες σας που δεν σε ξεπλενει ούτε ο καταρρακτης της Έδεσσας. Είσαι ο μεγαλύτερος αχάριστος που γνώρισε ο τόπος. Ένας πλιογκας σας έκανε παιχνίδι και σεις το φαγατε. Όλα εδώ πληρώνονται παλιε μας φιλε.Όλα εδώ πληρώνονται και θα καταλάβεις σύντομα τι εννοούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά θα κάνετε να μην μιλάτε για λογαριασμό του Θωμαιδη. Αυτός μιλάει μόνος και ξερει να τα λεει εξω απο τα δόντια αν χρειάζεται. ex officio Δικηγόρους δεν τους εχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα ούτε και εσύ μπορείς να μιλάς για λογαριασμό του. Εκτός και αν σε λένε Νίκο και σου αρέσει όπως πάντα να μιλάς για τον εαυτό σου σε 3ο προσωπο.

      Διαγραφή
  8. Πόσα ψυχολογικά προβλήματα πρέπει να κουβαλάνε αυτοί οι νέοι για να συνεχίζουν μια πολιτική των γονέων τους με βάση την Νεα Δημοκρατία και τον Κουλη.ελεος δηλαδή...αρρωστες καταστάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου πω δεν διαφωνω, αλλα επικεντρονεσε ξεκαθαρα στην Νουδουλα και δεν αναφερεις για τα παιδια των πασοκων και των κουκουεδων , δηλαδη εκει δεν ειναι αρωστες καταστασεις;

      Διαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ21 Μαΐου 2018 στις 9:24 π.μ.

    Ο ΝΙΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.Ο ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ενα μεγαλο μπραβο στον Καρασμανη, Καστεριδη, Βασιλειαδη, Πιλογκα, Τζαμτζη, Θεοδωριδη, Καζαντζιδη, Ελευθεριου, Γκλαβακη, Ζερζη, Γιαννου που καταφεραν να νικησουν τον Νικο Θωμαιδη Ευτυχως που γλυτωσαμε τελικα απο δαυτον τωρα μπορειτε να κοιμαστε υσυχοι ο δικαιος αγωνας σας στεφτηκε με επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το δήθεν ορθογραφικό λάθος σου σε συγκεκριμένο επίθετο κατάλαβαν όλοι ποιος σε τρελαίνει περισσότερο Νικολακη.

      Διαγραφή
    2. Κοψε κατι ρε φιλε και πιες μια pepsi να χωνεψεις. Ξεχασες να επιβραβευσεις επιλεκτικα καποιους οπως: Σταμκο, Σταμενιτη, Αηδονα, Ιγνατιαδου και Πεντεριδη, Μπινο, Αργυρο, Τσιαντακη, Καραμπελλα, Ανδριτσο, συνεργατες της Τζακρη και Σηφακη, 25 Δημοτικους συμβουλους δημου Πελλας, αλλους 10 του δημου Σκυδρας, αλλους 10 του δημου Αλμωπιας και ολη την Πολιτικη Ανοιξη που καταντησε πολιτικη βαρυχειμωνια. Αρα ο Νικος Θωμαιδης δεν ηταν μοναχουλης. Απλα επελεξε λαθος στηριγματα. Η πλευρα Ουραηλιδη ειχε δυο- τρεις απο αυτους που προανεφερες στο σχολιο σου αλλα η μεγαλη δυναμη της ηταν η πλειοψηφια των ψηφοφορων.

      Διαγραφή
    3. Ξέχασες να υπολογίσεις στον Θωμαϊδη τους Φουντουκίδου και Αντωνίου που κλασικά πάλι τον ήπιαν.

      Διαγραφή
    4. μηπως τον ηπιες εσυ γιατι και ο αντωνιου και η φουντουκιδου ηταν απο την αρχη με τον θεοδοση.

      Διαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9:40π.μ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 58% ΚΑΙ ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 42%.ΔΕΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 11 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 2 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΩΜΑΪ́ΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχετε χαιρετίσματα από τη fouskitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News