Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Σημαντικές διακρίσεις για τον Πρωταθλητή Τάε Κβον Ντο Χριστόφορο Μποζίνη από την Ίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Προπονητής σε δύο συλλόγους τάε κβον ντο, στα Νέα Μουδανιά και στη Νέα Καλλικράτεια ο καταγόμενος από την Ίδα Πέλλας Χριστόφορος Μποζίνης, ενεργός ο ίδιος στο άθλημα, επέστρεψε πρόσφατα από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Εσθονία με ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Όπως είπε στα "Πέριξ" της TV100, ο μακεδόνας πρωταθλητής, η Κεντρική Μακεδονία πρωταγωνιστεί στο τάε κβον ντο ενώ η χώρα μας είναι τρίτη δύναμη πανευρωπαϊκά μετά τη Ρωσία και την Ουκρανία. Ο κ. Μποζίνης επισήμανε ότι το πρώτιστο μέλημα είναι η διαπαιδαγώγηση και η εμφύσηση του ήθους και στη συνέχεια η εκπαίδευση στις τεχνικές του αθλήματος.

Δείτε το βίντεο:
.

3 σχόλια:

  1. μπραβο χριστοφορε παντα χρυσα .υγεια σε σενα και την οικ ογενεια σου. μας εκανες περιφανους .ΒΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει & ήθος & αγωνιστικότητα το αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News