Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο Αλμωπός Β θα συμμετέχει ενεργά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας

Ανακοίνωση

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την προσεχή χρονιά η δεύτερη ομάδα του Αλμωπού, με απόφαση του Δ.Σ. του.

Από την Δευτέρα 21-5-2018 ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την δημιουργία της Β ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κ. Κανωτίδη Ιωάννη και θα συνεχιστούν έως και 15-6 με σκοπό την σωστή ενημέρωση των στόχων της ομάδας καθώς και του προπονητικού πλάνου που θα ακολουθήσουμε από την αρχή της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου.

Η Β ομάδα θα συμμετέχει ενεργά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ με το δυναμικό της να προέρχεται εξ ολοκλήρου από την ακαδημία του Αλμωπού καθώς και των παιδιών που είχαν δοθεί δανεικοί τον περσινό Αύγουστο. Ήδη η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις με 22 ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση, καθώς και άλλους 7 που είναι στο πλάνο μας ώστε να προστεθούν στο δυναμικό.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας μας είναι η σωστή δουλεία στην προπόνηση και η σωστή καθοδήγηση ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να στελεχώσουν με τη σωστή νοοτροπία κάποια στιγμή την μεγάλη ομάδα του Αλμωπού.

Η Διοίκηση του Αλμωπού θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Β ομάδα , διότι με το υπάρχον δυναμικό από τις ακαδημίες μας , κάθε χρόνο θα μπορούν 8 με 12 ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν και να στελεχώνουν την Β ομάδα.

Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς όλων των παιδιών από τις ακαδημίες για την άψογη συνεργασία στη συγκεκριμένη μας απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News