Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Λαμπαδηδρομία Αγάπης: «Ακολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου» - Η Αλμωπία έστειλε δυνατά μηνύματα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Ο ενθουσιασμός όσων συμμετείχαν στην 13ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Α., δεν περιγράφεται με λόγια.

Μια λαμπαδηδρομία αγάπης με καλό σκοπό, που μας χάρισε πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Δίπλα σε υπέροχους ανθρώπους που γέμισαν με θετική ενέργεια την Αριδαία και ολόκληρη την Αλμωπία.

Τέτοιες δράσεις δίνουν ζωή στον τόπο μας και ταυτόχρονα στέλνουν δυνατά μηνύματα.

Γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλμωπίας, σε όλους όσους δούλεψαν για να οργανωθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση και σε όλους εμάς που συμμετείχαμε με την πιο καλή μας διάθεση.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:










































5 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News