Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα για τις ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού (ΦΩΤΟ)

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα για τις ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού το Σαββατοκύριακο

Στο Αιγίνιο τα τμήματα αγοριών 2001-2002 και 2003-2004.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών μεταξύ τμημάτων ηλικιών 2000 έως 2004 των ομάδων του ΑΟΚ Αιγινιακός και του Α.Σ. Πανεδεσσαϊκού, στο πανέμορφο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου την Κυριακή 1/12/13.

Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον όπου η θέρμανση είναι κάτι το αυτονόητο, οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αποδεικνύοντας πως η δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες των δύο ομάδων είναι συστηματική και μεθοδική.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σαράντα αθλητές των πράσινων ταξίδεψαν στο Αιγίνιο και εντυπωσιάστηκαν από τις συνθήκες που προπονούνται οι συναθλητές τους.

Μέσα από τη συνεχή αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής οι υπεύθυνοι του Πανεδεσσαϊκού προσπαθούν να δώσουν κίνητρα στους αθλητές της ομάδας για μαζικότερη συμμετοχή στις προπονήσεις και λοιπές δραστηριότητες του συλλόγου.

Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας του Πανεδεσσαϊκού είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ, αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία και η ομαδικότητα.

Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ΑΟΚ Αιγινιακός Ηλία Λοτζανιώτη και τον προπονητή Δημήτρη Αναστασιάδη, για τις ιδανικές συνθήκες που παρείχαν στους αθλητές στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα τους.

Στα Γιαννιτσά τα τμήματα κοριτσιών 2001-2002 και 2002-2003

Εξόρμηση στα Γιαννιτσά και στο κλειστό «Έλλη Μυστακίδου» για φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα του Ικάρου Γιαννιτσών για τα τμήματα της ακαδημίας κοριτσιών του Πανεδεσσαϊκού γεννηθέντων 2001-2002 και 2002-2003.

Οι φιλικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια πραγματοποίησης τουρνουά των Ικάρων με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε και επίδειξη προπόνησης του παιδικού τμήματος του ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα των αγώνων.

Δείτε φωτογραφίες:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News